четвер, 26 березня 2020 16:31

Хвора на коронавірус втекла з лікарні

Хвора на коронавірус втекла з лікарні
Хвора з коронавірусом жителька Коломийщини втекла з інфекційного відділення київської лікарні №4 і поїхала додому. Фото: Facebook

Хвора на коронавірус жителька Коломийщини втекла з інфекційного відділення київської лікарні №4 і поїхала додому.

23 березня жінка літаком повернулася з Брюсселю. Після прибуття в Україну в неї виявили підвищену температуру, під час проведення швидкого тесту на Covid-19 було отримано позитивний результат, повідомляє видання "Дзеркало".

Того ж дня жінку шпиталізували в Олександрівську клінічну лікарню м. Києва, де провели аналіз швидким тестом на Covid-19, результат негативний.

У ніч проти 24 березня пацієнтку перевели в київську лікарню №4, о 1:00 зробили аналіз швидким тестом, результат негативний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус прорвався ще в одну область

Об 11:00 повторно зробили аналіз швидким тестом – результат позитивний. Виставлено діагноз: підозра на інфікування Covid-19.

24 березня по обіді пацієнтка з невідомих причин вирішила залишити лікувальний заклад і, ймовірно, планувала повернутися додому на Коломийщину. На дзвінки не відповідала, на контакт із лікарями не виходила.

Правоохоронці провели необхідні заходи та затримали жінку разом з її чоловіком, який, найімовірніше, зустрічав її, на трасі біля Раківчика. Обох – і жінку, і чоловіка - шпиталізували в Обласну інфекційну лікарню.

Установлюють методи пересування жінки з Києва на Коломийщину.

В Україні 156 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. Із них - 5 летальних, 1 пацієнт одужав і виписаний із лікарні. За добу зафіксовано 43 нові випадки, повідомляє МОЗ.

Зараз ви читаєте новину «Хвора на коронавірус втекла з лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі