четвер, 13 лютого 2020 21:28

Громадянина Китаю ізолювали в інфекційній лікарні Ужгорода

Громадянина Китаю ізолювали в інфекційній лікарні Ужгорода
Чоловік сам звернувся до лікарів. Фото: Depo.ua

В Ужгороді в інфекційній лікарні ізолювали громадянина КНР.

Іноземець сам звернувся до лікарів. За попередніми даними, він здоровий. Згідно з інструкцією МОЗ його зобов'язані госпіталізувати на 2 тижні, повідомляє UA:Закарпаття.

Про госпіталізацію китайця повідомив директор медустанови Михайло Поляк. Лікарі не знайшли у нього ознак будь-якого захворювання.

"Він перебуває в боксі під наглядом медпрацівників. Міряємо температуру і спостерігаємо його стан. Якщо все буде добре, то після інкубаційного періоду він буде виписаний з обласної клінічної інфекційної лікарні", - розповів Поляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Covid-2019: зросла кількість інфікованих на лайнері з українцями

Чоловік прилетів в Україну з Китаю з пересадкою в Дубаї. В Ужгород дістався на поїзді з Києва.

У грудні 2019-го в китайському місті Ухань (провінція Хубей) зафіксували спалах пневмонії, викликаної досі невідомим збудником. Незабаром стало відомо, що вірус передається від людини до людини.

На 13 лютого кількість летальних випадків через зараження на китайський коронавірус становить 1369 осіб. Більшість - на материковому Китаї. Одна людина померла на Філіппінах, ще одна - у Гонконгу. Кількість хворих перевалила за 60 тисяч.

11 лютого коронавірусу присвоїли офіційну назву - Covid-2019.

Зараз ви читаєте новину «Громадянина Китаю ізолювали в інфекційній лікарні Ужгорода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі