четвер, 02 квітня 2020 17:01

Голлівудські зірки звернулися до глядачів через коронавірус

Голлівудські зірки звернулися до глядачів через коронавірус
Зірки фільму "Зараження" звернулися до глядачів. Фото: pixabay.com

Актори фільму "Зараження" звернулися до глядачів у відеозверненні та закликали дотримуватися карантинних заходів під час пандемії коронавірусу.

Про це повідомляє ColumbiaPublicHealth у Twitter.

Відео голлівудські актори Метт Деймон, Кейт Вінслет, Дженніфер Ель і Лоуренс Фішберн записали разом із вченими Колумбійського університету. У ньому – поради із захисту себе та інших від хвороби від кожної зірки.

"Мийте руки так, ніби від цього залежить ваше життя або життя коханих людей. Або життя тих, кого ви, можливо, не знаєте, але вони все одно заслуговують на вашу увагу", – говорить Кейт Вінслет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філіппінський президент дозволив стріляти в порушників карантину

Метт Деймон зазначив, що треба додержуватися соціальної дистанції.

"Це означає, що у громадських місцях треба дотримуватися дистанції приблизно у два метри, не збиратися компаніями, за можливості залишатися вдома та дотримуватись офіційних рекомендацій", – каже він.

Лоуренс Фішберн зазначив, що коронавірус змушує змінити свій спосіб життя.

"Необхідно поводитися так, ніби ви вже заразилися Covid-19. Це найкращий спосіб запобігти поширенню хвороби", – підкреслює актор.

Дженніфер Ель порівнює вірус із параноєю.

"Страх і дезінформація – ось інструменти його поширення. І щоб вилікувати це, нам не потрібні вчені, лише співчуття і здоровий глузд", – говорить вона.

Фільм "Зараження" зняв режисер Стівен Содерберґ 2011 року. Стрічка розповідає про смертельний вірус, який швидко шириться світом. Через пандемію коронавірусу фільм став надзвичайно популярним, хоча свого часу його рейтинг був дуже невисоким. Зараз стрічка опинилася серед найкращих фільмів у рейтингу iTunes у США.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудські зірки звернулися до глядачів через коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі