субота, 29 лютого 2020 23:32

Ефект віа-гри: назвали приємну процедуру для підвищення потенції

Ефект віа-гри: назвали приємну процедуру для підвищення потенції
Фото: manzdrav.com

Старіння мало впливає на якість сексу, якщо чоловік про себе подумає завчасно. Часто у 30-річного ерекція буває гірша, ніж у тих, кому за 60.

Секрет в регулярності, яка у кожного вона своя. Для когось нормально займатися сексом двічі в тиждень, для когось - двічі в місяць.

Про це розповідає столичний сексолог Іван Грабчак.

"Секс - корисна практика для здоров'я. Він є гормональним регулятором та масажером для м'язів. Чоловік і жінка, що підтримують регулярні інтимні стосунки, виглядають моложаво. Більше проявляють себе в цьому плані жінки. Клімакс їх зцілює - у них перестають боліти голови. Тепер чоловіки відн'єкуються через боязнь, що в них нічого не вийде в ліжку. Цими відмовками погіршують здоров'я. У жінок в менопаузі пропадає страх незапланованої вагітності. Для збереження спокою та здоров'я, чоловіки мають на них рівнятися", - порівнює лікар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс за розкладом: оприлюднили календар сексуальних свят на 2020 рік

Потенцію покращують присідання, бо розтягує м'язи тазу, стегон і преса. Збільшують приплив крові до серця і легенів, чим роблячи чоловіка сексуально активним.

Щоб досягти ефекту віа-гри, зробити контрастний душ у районі тазу. Чергувати прохолодну та теплу воду, але не гарячу. Це тренує судини та підганяє крові у потрібні місця.

Можна й пити таблетки перед сексом, але призначені лікарем. Таке препарати шкідливо вибирати за упаковкою. Півбіди, якщо препарат буде тільки неефективним, але часто він ще шкодить здоров'ю. Без них чоловіку буде важко самому завестися.

У сексі партнери мають думати не про задоволення партнера. Тоді обоє отримають неймовірні відчуття. Щоб порадувати чоловіка, жінка має дотримуватися деяких правил. Тоді її парнеру не доведеться робити вигляду, що все йде за планом.

Деякі жінки вважають, що проявляти ініціативу мають лише чоловіки. Насправді, твій партнер буде дуже радий, якщо одного разу ти сама стягнеш з нього штани.

Зараз ви читаєте новину «Ефект віа-гри: назвали приємну процедуру для підвищення потенції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі