вівторок, 26 січня 2021 00:00

Covid-19. Голубовська прокоментувала таємну вакцинацію українських політиків

Covid-19. Голубовська прокоментувала таємну вакцинацію українських політиків
Фото: REUTERS

Лікарка-інфекціоністка Ольга Голубовська засудила таємну вакцинацію українських політиків проти Covid-19.

"У нашій країні люди, і ми з вами, так живемо, що себе кожен захищає сам. Люди возять масово препарати. Їх возили, хто як міг, привозили, щоб рятувати себе. Це наша така національна традиція – рятуйся, хто може", – сказала Голубовська в ефірі "Україна 24".

Вона пояснила, що це відбувалося, зокрема, коли в Україні не було ліків, необхідних для лікування коронавірусної інфекції.

Експертка додала, що, на її погляд, у цьому скандалі дуже важливим є питання моралі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, як сформувати імунітет до мутацій Covid-19

"Коли це робить звичайний громадянин, не політик, це зрозуміло. Але коли це роблять політики, які не забезпечили належно захист свого населення, це дуже великий моральний бік питання", – вважає Голубовська.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що деякі українські нардепи і топчиновники таємно вакцинувалися проти Covid-19 в Україні, заплативши за два уколи по 2,5 тисячі євро.

Партію вакцини Pfizer 29 або 30 грудня нібито було таємно завезено чартерним бортом в Україну, і, найімовірніше, без розмитнення пронесено через "Зал офіційних делегацій".

Зараз ви читаєте новину «Covid-19. Голубовська прокоментувала таємну вакцинацію українських політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі