вівторок, 16 липня 2019 03:30

Які продукти заважають худнути

Які продукти заважають худнути
Сік, йогурт і ковбасні вироби - які продукти заважають худнути. Фото із відкритих джерел.

Експерти склали перелік продуктів, які заважають скидати кілогами при спробах схуднути. Мова не про очевидні смажені і борошняні страви. Деякі з них відображаються на фігурі непомітно.

До інших відносяться пакетовані соки, які багато хто вважає здоровою заміною солодкій газованій воді. Численні дослідження доводять, що в таких соках міститься багато цукру. Аналогічний ефект має і кава "3 в 1". Ці напої можна замінити звичайною водою, передає "Новости Ю".

Бажаючим схуднути дієтологи не радять починати ранок з сухих сніданків. В одній порції може міститися до половини денної норми цукру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали смачний напій, який знижує ризик серцево-судинних захворювань

У питному йогурті або у солодкому сирі теж високий вміст цукру. Краще замінити їх на натуральні аналоги, використовуючи мед або фрукти.

Більшості ковбас також маэ великий відсоток трансжирів, тому і вони стануть не найкращим вибором для перекусу.

Сезонні ягоди і фрукти корисні, але багато людей їдять їх неправильно. Часто їх вживають на десерт, а це – помилка - розповіла дієтолог Людмила Бабич.

Зараз ви читаєте новину «Які продукти заважають худнути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі