вівторок, 30 червня 2020 12:26

Які області не можуть послаблювати карантин

Які області не можуть послаблювати карантин
Порівняно з вчорашнім днем до списку додалася Чернівецька область, в якій знову перевищений відсоток виявлення нових випадків коронавірусу. Фото: pixabay

До послаблення карантину, згідно з даними на 30 червня, в Україні не готові 13 областей.

Також продовжує не відповідати динаміці захворюваності місто Київ, повідомили в Міністерстві охорони здоров'я.

Серед регіонів: Київ, Волинська область, Донецька область, Закарпатська область, Івано-Франківська область, Київська область, Луганська область, Львівська область, Одеська область, Рівненська область, Харківська область, Хмельницька область, Чернівецька область, Чернігівська область.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОЗ назвали регіон, де може спалахнути коронавірус після вихідних

Порівняно з вчорашнім днем до списку додалася Чернівецька область, в якій знову перевищений відсоток виявлення нових випадків коронавірусу - 11,54% за норми не більше 11%.

В столиці перевищена динаміка захворюваності - 30,13% при нормі не більше 10%. Також цей показник перевищений у Волинській, Івано-Франківській, Київській, Одеській, Харківській та Хмельницькій областях.

На Волині і Закарпатті занадто високий показник завантаженості ліжко-місць у лікарнях. А в Донецькій, Луганській та Чернігівській областях недостатнє охоплення тестуванням населення.

За останню добу в Україні виявили 706 нових хворих на Covid-19. Загалом від початку епідемії зафіксували 44 334 випадки інфікування. З них 1159 летальних. За останню добу померли 12 людей. Одужали 18 115 пацієнтів, 88 - за останню добу, повідомили в МОЗ.

Зараз ви читаєте новину «Які області не можуть послаблювати карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі