вівторок, 13 серпня 2019 18:12

Які найпоширені помилки правильного харчування роблять під час схуднення

Які найпоширені помилки правильного харчування роблять під час схуднення
Чому зайва вага не йде. Фото: pinterest.com

Коли починаєш худнути, мрієш скоріше побачити результат. Але бувають випадки, коли зусиль купа, а до бажаної ваги далеко.

Але в гонитві за фігурою мрії можна помилитися та нашкодити здоров'ю. Gazeta.ua розповість про найпоширеніші помилки тих, хто правильно харчується, щоб схуднути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Та пішли ваші стандарти краси" - "найгарячіші" фото пишнотілих моделей

1. Зацикленість на білках, жирах, вуглеводах. Харчування це 80% успіху в схудненні. І бажаючи швидше скинути зайве багато хто починає експериментувати зі своїм раціоном. Це неправильний підхід. У раціоні обов'язково повинні бути присутні білки, жири і вуглеводи. Якщо організм буде відчувати дефіцит одного з макроелементів, то це відразу ж позначиться на самопочуття.

2. Вживання знежирених або "дієтичних" продуктів. Не варто забувати, що організму потрібні корисні жири для правильного метаболізму. В "дієтичних" продуктах багато цукрозамінників та емульгаторів, які не допомагають худнути.

3. Ігнорування поганого самопочуття. Якщо погано вже більше тижня, то не варто ігнорувати ці дзвіночки. Це означає, що організму не вистачає якихось вітамінів або навпаки, що перебір з певними продуктами. Слід переглянути свій раціон, а також порадитися з лікарями

4. Зациклення на зважуванні і вимірі параметрів. Кожен день зважуватися і робити виміри - не найкраща ідея. Це лише негативно впливає на нервову систему, а також ніяк не прискорює процес схуднення. Вставати на ваги і робити заміри потрібно раз на тиждень.

Нещодавно українська фітнес-тренерка та зірка шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко розповіла про важливий аспект схуднення та тренувань - мотивацію.

Зараз ви читаєте новину «Які найпоширені помилки правильного харчування роблять під час схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі