понеділок, 20 листопада 2017 05:28

Як зелений чай може зміцнити організм

Як зелений чай може зміцнити організм
Зелений чай без ароматизаторів зміцнить організм. Фото twitter.com

Відомий американський дієтолог розповіла про те, як посилити корисні властивості зеленого чаю.

Про це повідомляє My Domaine.

Кваліфікований дієтолог і автор книг про здорове харчування Кері Глассман зазначила, що зелений чай, корисні властивості якого доведені вченими, можуть бути зменшені через додавання ароматизаторів. Глассман повідомила, що слід звернути увагу на деякі фактори при виборі і приготуванні зеленого чаю, які можуть як посилити його корисні властивості, так і зменшити їх.

"Користь зеленого чаю зменшується при додаванні ароматизаторів і будь-яких інших добавок і підсолоджувачів. Тому я б рекомендувала відмовитися від використання таких популярних у наші дні гранатового або журавлинного чаю. Потрібно вибирати якісний і натуральний зелений чай без додаткових непотрібних інгредієнтів", - говорить вона.

Глассман зазначає, що при бажанні в зелений чай можна додати фрукти, м'яту, а також журавлину або будь-які інші добавки, але лише виключно в чистий і натуральний зелений чай без ароматизаторів. Також слід вибирати зелений чай з великими листками - це, на думку дієтолога, індикатор його якості.

Вона також рекомендує пити гарячий зелений чай – таким чином організм отримує максимальну користь від напою, на відміну від чаю з льодом, корисні властивості якого зменшуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шляхи підвищити імунітет.

Чай з молоком шкодить здоров'ю, спровокував утворення каменів у нирках. Таких висновків дійшли дослідники з Німеччини у ході багаторічних досліджень.

Зараз ви читаєте новину «Як зелений чай може зміцнити організм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі