неділя, 10 січня 2016 11:10

Як після свят "влитися" в графік робочих буднів

Автор: iledebeaute.ru
 
Після тривалих святкових вихідних важко влитися у звичний ритм. І робочі будні стають просто каторгою. Хочеться "продовження бенкету", а не повертатися в сірі будні. Робити це потрібно поступово.
Перед виходом на роботу постарайтеся лягати трохи раніше, випивати і переїдати трохи менше, вставати трохи раніше.

Адаптуватися в перші буденні дні допоможуть невеликі радощі. Можна сходити зі знайомими в кафе чи влаштувати посиденьки удома за святковим столом - відзначте перший робочий день. Другий день зберіться за покупками або сходіть в кіно, театр або на концерт.Перший робочий тиждень має плавно перейти від яскравих святкових днів до трудових буднів.

Розплануйте свій день

Розпишіть його детально і намагайтеся слідувати цим розкладом кожен день, так буде легше увійти в ритм.

Не перетруджуйтесь

Якщо ви відразу накинетеся на роботу, можете швидко стомитися фізично і морально.

Для кращої адаптації після новорічних свят психологи радять не планувати на перші робочі дні важливих і відповідальних справ. Якщо ви були за містом, то краще повернутися за кілька днів до початку роботи.

Крім того, психологи радять бути стриманими на роботі в перші дні, так як після свят в суспільстві спостерігається підвищена конфліктність.

Зараз ви читаєте новину «Як після свят "влитися" в графік робочих буднів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі