четвер, 11 травня 2017 23:30

5 здорових подарунків до Дня матері
7

День матері: корисні процедури в подарунок
Фото: google
День матері: корисні процедури в подарунок
День матері: корисні процедури в подарунок
День матері: корисні процедури в подарунок
День матері: корисні процедури в подарунок

Процедури догляду за тілом та для покращення настрою допоможуть жінкам, які виховують або мають дорослих дітей, відчути себе на кілька років молодшими. Сучасні студії краси та медичні установи пропонують доступні за ціною, але водночас корисні для здоров'я масажі, спа-процедури та відновлювальні вправи. Як вибрати здоровий подарунок до Дня матері у короткій добірці.

Джакузі з гідромасажем. Процедура допомагає позбутися відчуття втоми. Але найголовніше - токсинів, які назбиралися за зиму. Через шкіру під час масажу водою тіло отримує стимуляцію м'язів, як під час масажу руками, однак більш щадну. Можна замовити у спа-салонах, фітнес-центрах, а також можна знайти у переліку послуг у аквапарках.

Масаж-пілинг морськими рибами. Знищує мозолі та затвердіння на шкірі, знімає стрес. Процедуру можна знайти у спа-салонах. Під час неї людина опускає майже по коліна ноги у акваріум, де знаходяться дрібні риби-хижаки. Вони поїдають хворі тканини на тілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від взуття на платформі болить голова

Масаж ударною хвилею для ніг. Допомагає зняти набряки ніг та болі в п'ятах, які погіршують сон. Під час впливу ударної хвилі, яка подається зі спеціального пристрою, знищуються хворі клітини, а на їх місці утворюються нові, здорові. Особливо корисно жінкам, яким за 40. Послугу надають ортопеди у клініках.

Японський масаж голови з глиною та оліями. Методика полягає на тому, що за допомогою спеціальних есенцій та бальзамів пом'якшується шкіра голови, проводиться масаж, а потім робиться маска з глини. Голову з глиною загортають у теплий рушник, потім знімають речовину. Процедура забирає втому, очищає шкіру голови, відкриває пори, щоб дихали та покращує ріст волосся.

Соляна печера. Це візит на 30-40 хвилин до спеціальної камери, де людина вдихає соляну пару. Процедура сприяє очищенню шкіри, а також роботі внутрішніх органів. Лікує простудні захворювання, знімає стрес. Такі послуги можна знайти у спеціальних медичних установах або у спа-салонах.

Американські вчені довели здатність кішок зцілювати людей. Звуки муркотіння котів прискорюють регенерацію в людському організмі.

Зараз ви читаєте новину «5 здорових подарунків до Дня матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі