понеділок, 04 червня 2007 15:12

Золота маска захищає шкіру від старіння

Автор: фото: REUTERS/Toru Hanai
  Модель демонструє золототерапію у столиці Японії Токіо. Така маска зупиняє старіння шкіри. Одна процедура коштує 250 доларів
Модель демонструє золототерапію у столиці Японії Токіо. Така маска зупиняє старіння шкіри. Одна процедура коштує 250 доларів

Японці розробили новий спосіб боротьби зі зморшками та непружною шкірою. Це 24-каратна золота маска від компанії "UMO". Одна процедура золототерапії коштує $250.

Золото допомагає донести кисень до клітин. Шкіра омолоджується, стає пружнішою, швидше виводяться токсини й шлаки. Дерматологи стверджують, що золото зупиняє процес старіння, знімає запалення (вугрі, акне) та вибілює пігментні плями.

— Це єдина маска із золотом, — розповідає дерматолог-косметолог столичного оздоровчого центру "Озіріс" Наталія Яковлєва, 31 рік. — Найбільша складність у тому, що саме по собі золото не всмоктується. Потрібна спеціальна сироватка, яка розчинятиме метал.

Перш ніж наносити маску, клієнтці очищують шкіру обличчя. Наносять сироватку, а на неї — золоту фольгу. Й відвідувачка тримає обличчя 10 хв під спеціальним апаратом.

— Під дією ультразвуку і води метал всмоктується у шкіру, — пояснює лікарка. — Потім повільними масажними рухами косметолог втирає золото до повного розчинення. І наносить закріплювальний гель.

Зараз ви читаєте новину «Золота маска захищає шкіру від старіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі