четвер, 03 грудня 2009 19:43

Зцілення приходить з вірою...

 

"Лише мале знання відділяє нас від Бога, більше — приближує до нього"

Ісаак Ньютон


Незнання закону — не звільняє нас від відповідальності. Ми добре пам"ятаємо цей вислів, який діє у нашому суспільстві. Але ці слова підходять і до духовного закону.

Скільки ж років ми виношуємо та напрацьовуємо свої хвороби, а потім бігаємо по аптеках, знахарях, ворожках та лікарях.

На жаль, у багатьох випадках це не дає позитивних результатів і лише за однієї причини — творимо беззаконня щодо себе, своєї Душі. Відійшли від Бога, від знань своїх предків, які передавалися з покоління у покоління.

У Віри Миколаївни з села Роїще Чернігівської області знайшли міжхребцеву грижу.

— У мене страшенно боліла спина. Поїхала до районної лікарні, там зробили рентген. Виявилося — грижа. Сказали, необхідна операція, не погодилася. Сусідка розповіла, що у Києві є Центр народної та нетрадиційної медицини "Нова хвиля", де можуть допомогти. Тож зібралася та й поїхала! — розповідає жінка.

Допомагати їй взялася біоенерготерапевт Наталя Богуля. Вона приклала руки до хворого місця, Віра Миколаївна відчула тепло і легеньке поколювання. Після третього сеансу їй стало легше.

— Наталочка така молода, а вже стільком людям допомогла! У неї золоті руки, — сміється.

У Центрі працюють духовні цілителі від Бога. Вони лікують душу і тіло.

Цілитель центру Сергій Бальцер пояснює, що хвороби не беруться раптово. Вони є наслідками родинних та родових стосунків та нашого відношення до оточуючого світу.

— Коли ми подивилися Віру Миколаївну, одразу побачили, що вона багато тягне на собі. І в прямому, і в переносному сенсі. Вона все життя працювала на фермі, забезпечувала дітей, онуків. А коли на одній людині висять проблеми всієї сім"ї, страждає опорно-рухова система, — каже лікар.

Від образи у людини можуть захворіти легені. Осад від неприємних, брудних справ псує печінку. Якщо чоловік або жінка мають образи на осіб протилежної статі або ревнощі, не можуть пробачити образи, вони мають проблеми з репродуктивними органами. Надмірне напруження у стосунках може обернутися головним болем. Якщо людині бракує любові або вона перебуває в пригніченому стані, у неї з"являються проблеми із серцем.

— Багато хвороб виникає через родові проблеми — прокляття, негаразди. Найстрашніше — це материнське прокляття. Воно може тягнутися до 12 поколінь. Якщо ці проблеми не зняти, рід може зникнути. У сім"ї народжуються інваліди, жінки не вагітніють, чоловіки стають безплідними.

До Сергія Володимировича заходить пацієнтка середнього віку. Просить подивитися печінку. Лікар працює подумки, руки не прикладає — він бачить тонкий план.

Цілитель пояснив, що у кожної людини, крім фізичного тіла, є так звані тонкі, енергетичні тіла. Коли на енергетиці з"являється пляма, вона пропалює їх, як праска. Зрештою, це проявляється недугами фізичного тіла.

У центрі "Нова хвиля" допомагають чистити енергетичне поле людини, щоб не допустити хвороби на фізичному рівні.

— Ортодоксальні лікарі усувають наслідки, а ми бачимо першопричину. Можемо вловити хворобу на енергетичному рівні, коли вона ще не проявилася. Але головне для лікування — це робота пацієнтів. Людина не може за кілька годин вилікуватися від недуг, які заробляла 20 чи 30 років.

Пацієнти мають змінювати образ життя, переосмислити його. Тому спочатку деяких тяжко хворих відправляємо до храму. Вони мають помолитися і причаститися.

— Результати лікування залежать від віри людини та бажання вилікуватися, йти по життю потрібно через покаяння та подяку, — каже директор Центру Аліна Герасименко.

— Якось до нас прийшов чоловік із хворою печінкою. Ми подивилися — а він із сестрою посварився, і жінку прогнав із дому, на роботі конфліктує, ще й добряче "закладає". Спочатку відмовлявся від наших рекомендацій. Казав: я не грішний. Ну як не грішний, коли через свою гординю зі всіма свариться? Порушив закон єднання двох начал — вигнав жінку. Через це печінка хвора. Цілитель, звісно, може його почистити. Але якщо не змінювати свого ставлення до людей, то позитивного результату вистачає на тиждень-два. Тому й радимо свідомо підходити до лікування, чим тяжча хвороба, тим серйозніше і швидше потрібно змінюватися.

Крім того, є комп"ютерна діагностика, проводяться заміри біополя людини, що дає змогу на ранній стадії діагностувати хвороби, роблять знімки аури, лікують травами, масажем. Лікування в центрі "Нова хвиля" — комплексне: одна думка добре, а дві — краще.

Застосовують і лікування кольором. Спеціальний прилад зчитує теплові випромінювання тіла. Цю інформацію вводять у програму, яка видає курс кольоротерапії конкретно для кожного пацієнта. Як голкотерапія впливає на організм через нервові закінчення, так само колір діє через зоровий нерв. 70% інформації про навколишній світ людина отримує через очі. Поступово у підсвідомості формуються образи.

— Кольоротерапія дозволяє усунути негативні образи, які виникли через стрес, — розповіла Аліна Ігорівна. Перевага такого лікування в тому, що цей курс пацієнт може проводити вдома.

У Центрі працюють кваліфіковані фахівці з голкотерапії. Між собою цілителі називають їх "чудо-голками". Так як не було жодного випадку, щоб не допомогли хворій людині, яка зверталася до Центру народної та нетрадиційної медицини "Нова хвиля".

Зараз ви читаєте новину «Зцілення приходить з вірою...». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі