четвер, 29 січня 2009 17:19

Заряджена озоном олія допомагає при варикозі

Автор: фото: Олена ДЗІК
  Головний лікар клініки ”Доктус” у Тернополі Сергій Данилків заряджає озоном оливкову олію. Вона стимулює оновлення клітин. В олії газ може зберігатися рік
Головний лікар клініки ”Доктус” у Тернополі Сергій Данилків заряджає озоном оливкову олію. Вона стимулює оновлення клітин. В олії газ може зберігатися рік

"Я і сама не знаю, що зі мною. Від гастриту в лікарні лікували. А вчора цілий день рвала", — розповідає у приймальні приватної клініки "Доктус" у Тернополі Ольга Грубенюк, 24 роки. Тут лікують озонотерапією.

Перед сеансом жінка здає аналізи крові, сечі, перевіряє шлунок.

— Ми перший раз на озон прийшли. Від сусідки почули, що допомагає. Невістка Оля ніяк поправитися не може. Вона уже двох діток народила. Катрусі — 3 рочки, Насті — 9 місяців. А важить усього 45 кілограмів, — додає 47-річна Валентина Анатоліївна. — Трохи дорого тут лікуватися, як на теперішній час. Але здоров"я важливіше.

Озоном у "Доктусі" лікують варикозне розширення вен, артрози, ішемічну хворобу серця, хвороби суглобів і грижі, шлунково-кишковий тракт, легені, екзему й герпес. Беруться тут також допомогти при вегето-судинній дистонії, мігренях. Але за умови, що пацієнт принесе довідку, що немає пухлини.

— Озон допомагає у дев"яноста відсотках хронічних захворювань, — переконує головний лікар  Сергій Данилків, 44 роки. —  Цей газ з"їдає, як пес, усі цукри, недоокислені продукти в організмі людини. А натомість доносить до тканин кисень.

Одне крапання озону у вену коштує 50 грн. Курс лікування триває 10 днів. Процедури можна приймати щодня або через день–два. Якщо рідше, лікування втрачає ефективність.

— Озон убиває інфекції, які спричиняють викидні. Це дозволяє виносити дитину, коли гормони й антибіотики не допомагають. До нас часто звертаються вагітні. Я і купував озонатор для своєї дружини Світлани, яка мала проблеми з виношуванням. На ній апарат випробовував.

Озон убиває інфекції, які спричиняють викидні

Кисень із балона через електричний розряд потрапляє у фізрозчин. За 10–15 хв. заряджений розчин капають у вену.

— Я уже другий раз тут, — підводиться після процедури 42-річна Алла Фігурська із села Смиківці Тернопільського району. — Торік потрапила сюди після харчового отруєння, у мене хронічний панкреатит. Боліла голова, тошнило. Все минуло за півгодини. Тепер прийшла, щоб підняти імунітет. Подруги ходили з косметологічною метою. У мене теж колір обличчя покращився, шкіра стала чистішою і волосся живіше.

Лікар дає пацієнтці пляшку оливкової олії, зарядженої озоном. Зарядження 250 г олії, принесеної з дому, коштує 35 грн.

— Її можна намащувати на тіло після ванни, добре допомагає, якщо є розтяжки після пологів. А ще при геморої, анальних тріщинах, виразках шлунку й варикозі. Озон зберігають у фізрозчині півгодини, а в олії — щонайменше рік. Вона оновлює клітини, — пояснює Данилків.

Обмеження у віці для прийому озону немає.

— Дітям до 6–8 років капати озон складно, бо малеча не хоче лежати під крапельницею. Здебільшого до нас звертаються люди середнього і старшого віку. Бували пацієнти й 80 років. Бо ж алергії озон не викликає. — Процедури добре очищують кров. Тому їх варто приймати після інфарктів та інсультів. Під час мікрохірургічних операцій теж крапаємо озон. Це зменшує ризик відривання тромбів.

До клініки "Доктус" звертаються тернопільці, які працюють за кордоном. На лікування приїздять їхні роботодавці з Італії, Іспанії, Португалії.

Лікуватися озоном не можна під час кровотеч і гіперфункції щитовидної залози. А ще під час гострого інфаркту міокарда, гемороїдального інсульту, при порушенні згортання крові, гіпертиреозі, тромбоцитопенії, гострих психозах і схильності до судом.

Зараз ви читаєте новину «Заряджена озоном олія допомагає при варикозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі