четвер, 30 серпня 2007 18:42

Замість ранкової кави випийте трав"яний чай

1–2 — займіться зміцненням імунітету. Не перенапружуйте голосових зв"язок. Операції на горлі краще відкласти. Уваги потребуватиме щитовидна залоза. Добре розпочати курс лікування гінекологічних хвороб.

3–4 — уникайте зайвого навантаження на руки та плечі. Можливе загострення остеохондрозу. Спіть на зручній подушці. Добре провітрюйте приміщення — бракуватиме свіжого повітря.

5–7 — не захоплюйтеся гострим і калорійним. Утримайтеся від алкоголю. Шлунок потребує відпочинку. Віддайте перевагу засобам народної медицини. Добрий час для виведення каменів та шлаків з організму. Завітайте до стоматолога.      

8–9 — підвищується чутливість організму до перепадів атмосферного тиску. Гіпотонікам треба починати день із тонізуючих процедур. Спортсменам слід знижувати інтенсивність тренувань. Не перевантажуйте серце.

10–12 — не змінюйте звичного режиму харчування. Відмовтеся від нових дієт та голодувань. Нагадають про себе запальні процеси кишково-шлункового тракту. Ліки можуть давати побічну дію.

13–14 — добрий час для початку лікування підшлункової залози. Діабетикам слід особливо уважно дотримуватися дієти. Захисні сили організму слабшають. Менше часу проводьте у людних місцях. Стережіться вірусів. Їжте страви, багаті на вітаміни.

15–17 — уваги потребують статеві органи. Може загостритися геморой. Вагітним варто уникати зайвих навантажень.

18–19 — бережіть очі, менше часу проводьте біля моніторів. Ноги швидко втомлюватимуться. Відмовтесь від жирних страв. Не варто чистити печінку. Операції на венах краще відкласти.

20–21 — займіться зміцненням кісток. Організм потребуватиме мінеральної підтримки. Слідкуйте за хребтом під час роботи й відпочинку. Протипоказано користуватися послугами мануального терапевта. Відкладіть похід до стоматолога.    

22–24 — будьте обережними з гострими предметами. Поранення супроводжуватиме сильна кровотеча. Нервова система не витримуватиме напруження. Уникайте стресових ситуацій.

25–26 — побутова хімія може викликати алергію. Приділіть увагу стопам ніг. Перед сном робіть теплі ванночки. Корисним буде масаж стоп.

27–28 — турбуватиме головний біль. Швидко втомлюватимуться очі. Не затримуйтеся довго на роботі. Відкладіть похід до перукарні. Варто почати лікування нирок.

29–30 — бережіть вуха від протягів. Може тимчасово погіршитися слух. Не варто підбирати слухові апарати. Є ризик захворіти на грип та застуду. Замість ранкової кави випийте трав"яний чай. Добре пройдуть операції на статевих органах.

Зараз ви читаєте новину «Замість ранкової кави випийте трав"яний чай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі