пʼятниця, 20 вересня 2019 05:01

Забути про остеохондроз можна завдяки методу лікаря Панчишина

— У мене діагностували остеохондроз, — розповідає 50-річна Валентина Перебийніс із міста Старий Самбір Львівської області. — Порадили їхати у Львів лікуватися.

Жінка звернулася до доктора Петра Панчишина, який приймає у Львові на просп. Червоної Калини, 58. За сім сеансів за індивідуальною програмою лікування Валентина Володимирівна позбулася болю й основних симптомів остеохондрозу.

— Найбільше боліла шия, — пояснює. — Часом не виходило розігнутися. А ночами іноді сиділа на ліжку, бо не могла лягти на подушку. Ще болів поперек, що не повернутися. Але методика лікаря Панчишина врятувала, тепер проб­лем немає. Тільки дивуюся, як раніше жила з такими болями.

Методика лікаря Панчишина — одна з найефективніших для лікування захворювань кістково-м'язового апарату, гриж у хребті, суглобів, болю в спині й попереку, остеохондрозу. Її використовують у багатьох галузях медицини.

Звертайтеся за адресою:

м. Львів, просп. Червоної Калини, 58.

Тел.: 0(67) 720 80 38

Зараз ви читаєте новину «Забути про остеохондроз можна завдяки методу лікаря Панчишина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі