вівторок, 21 листопада 2017 05:05

Виповнилося п'ять років благодійному проекту Біокон

Автор: Фото надане МНВО ”БІОКОН”
  Вручення благодійної допомоги в комунальній міській дитячій клінічній лікарні Львова
Вручення благодійної допомоги в комунальній міській дитячій клінічній лікарні Львова

Соціальна відповідальність бізнесу — поняття, що з'явилося в Україні порівняно нещодавно. Активна соціальна позиція компанії ґрунтується на гармонійному співіснуванні, взаємодії та постійному діалозі з суспільством, активній участі у вирішенні гострих соціальних проблем.

— Медичне науково-виробниче об'єднання "Біокон" від початку свого заснування є соціально відповідальною компанією, оскільки виробляє продукцію для краси та здоров'я, — каже Елла Ходанович, менеджер із комунікацій компанії "Біокон". — Кожен продукт створюють із дотриманням норм екологічності та безпечності. І це є базовим принципом корпоративної соціальної відповідальності.

Від 2013 року в Україні триває благодійний проект "Біокон для здоров'я жінки". ­2017-го відзначає перший ювілей — п'ять ­років.

— Проект є освітнім. Спрямований на підвищення знань серед жінок про правила особистої гігієни, особливості догляду за собою. Друге завдання проекту — матеріальна допомога українським гінекологіям і жіночим консультаціям. Ідею цієї довгострокової акції виношували давно. А після виходу засобів серії для інтимної гігієни "Біона" на фармацевтичний ринок і їх успіху серед споживачів, компанія вирішила, що допомога жінкам — прямий обов'язок "Біокона".

Надаючи адресну благодійну допомогу, товариство уважно ставиться до потреб лікарень. Обирає заклади, що потребують матеріальної підтримки, переважно в невеликих містах. Запитує в керівництва лікарні, яке саме обладнання необхідно. Лише потім закупає товар для благодійного внеску — щоб він дійсно виявився потрібним і приніс користь лікарям і пацієнткам.

За п'ять років більш як 70 лікувальних установ у всіх областях України отримали допомогу від "Біокона". Серед подарованого обладнання: електрохірургічні коагулятори для лікування патологій у жінок, гінекологічні крісла, кольпоскоп, медикаменти, хірургічні інструменти.

До 5-річного ювілею в проекті з'явилися нові можливості — тепер він називається "БІОКОН для здоров'я жінки і дитини". Крім жіночих консультацій, фахівці спілкуються з клієнтками в дитячих поліклініках, перинатальних центрах.

Придбавши продукцію "Біокон", кожен долучається до проекту й надає компанії можливість допомагати українським лікарням.

Зараз ви читаєте новину «Виповнилося п'ять років благодійному проекту Біокон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі