Речовини, що містяться в соках, допомагають організмові боротися з недугами головного мозку. Зокрема, з хворобою Альцгеймера — прогресованим захворюванням головного мозку. Його симптоми — зниження інтелекту, втрата пам"яті, дезорієнтація.
— Природні антиоксиданти зменшують уразливість клітин до хвороб та старіння, — каже Алан Крозьє, професор біохімії рослин та харчування Університету в Глазго (Великобританія). — Крім того, вони зміцнюють здоров"я та захищають від хронічних захворювань.
Найбагатший на антиоксиданти темний виноградний сік. Дослідники прирівняли його за лікувальними властивостями до червоного вина.
На другому місці неосвітлений яблучний сік, на третьому — журавлиновий. Лікарі радять регулярно пити також грейпфрутовий сік.
Коментарі