пʼятниця, 08 жовтня 2010 02:54

Від високого тиску допомагає еліксир

- Унікальні рецепти моїх цілющих засобів перевірені більше, ніж століттям. Вони передалися від бабусі Софії Євстратової, доктора медицини Цюріхського університету, особистого лікаря й друга відомого письменника Володимира Арсеньєва, моїй матері. Вона лікар-терапевт, діагност зі стажем роботи понад 50 років. Від матері - мені, - розповідає цілитель Тетяна Радіонова. Найзатребуванішими засобами, які вона має, є еліксири для лікування гіпертонії, мазі від опіків, трофічних виразок, геморою та псоріазу. Ефективними є мазі від артрозу, засіб від грибка, краплі від зубного болю і пародонтозу, ринофарингіту, бальзам від простатиту, еліксир від герпесу, фурункулів, сосновий мед від бронхіту, джуланджубін для зміцнення імунітету, омолоджувальні креми і лосьйони.

Тетяна Павлівна каже, при гіпертонії передусім слід нормалізувати умови праці й загальний режим.

- Треба добре висиплятися, уникати стресів, робити регулярні фізичні навантаження. Корисно вранці та ввечері вживати по одній столовій ложці суміші зі склянки тертої цибулі, склянки меду і 50 грамів цедри лимона. Добре їсти по зубчику часнику в день, пити відвар картопляного лушпиння - дві склянки на день. Помагають натискання на середній палець руки. Ця вправа тонізує мозок, покращує роботу кишечника і знижує артеріальний тиск.

- При лікуванні гіпертонічної хвороби велике значення має харчування. Слід дотримуватися дієти. Їсти чотири-п'ять разів на добу. Востаннє не раніше, ніж за дві-три години до сну. Корисними є абрикоси, глід, суниця лісова, калина, меліса, обліпиха крушеновидна, салат, буряк, смородина, спаржа, гарбуз, шипшина. Я виготовляю еліксир, який нормалізує тиск, розширює кровоносні судини, усуває головний біль, шум у вухах і голові, знімає втомлюваність, відновлює сон. Еліксир виготовляю з цілющих трав і коріння. Він натуральний, лікування проходить без побічних ефектів.

 

"Звуть мене Твердохліб Олександра Харитонівна. У мене сердечний тиск був 125?"130, крутилася голова, нудило. Через тиждень після того, як я побувала у вас і взяла еліксир від гіпертонії, тиск стабілізувався. Понад два місяці в нормі. Тепер, слава Богу, руки не трясуться, шуму у вухах немає. Спасибі вам велике!"

 

Звернутися по допомогу до Тетяни Павлівни Радіонової можна за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97,

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Від високого тиску допомагає еліксир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі