пʼятниця, 25 березня 2011 01:00

В останній день квітня люди будуть агресивними

01–02    Намагайтеся не проводити багато часу на ногах. Нагадає про себе варикоз. Відпочивайте, піднявши ноги на стілець. Відкладіть початок нового курсу ін'єкцій.

03–04    Дні підвищеного травматизму. Рухайтеся поволі. Будьте обережні на кухні, можливі побутові опіки.

05–07    Потребуватимуть догляду шкіра рук та обличчя. Зробіть чистку, масаж, живильну маску. Сходіть у сауну чи лазню. Видалення мозолів відкладіть на кілька днів. Лікуйте кашель.

08–09    Найскладніші дні місяця. Різко зростає кількість хворих на вірусні інфекції. Підтримайте імунітет. Слідкуйте за артеріальним тиском.

10–11    Вдалий день для протезування та лікування зубів. Час позбавитися зайвої ваги. Не переїдайте, але й не голодуйте.

12–13    Почніть курс оздоровчих процедур, загартування організму. Більше рухайтеся.

14–15    Нагадають про себе захворювання шлунково-кишкового тракту. Екзотичні страви можуть зашкодити. Варто зробити масаж стоп, походити босоніж.

16–17    Можна почати лікування риніту й гаймориту. Добре пройдуть операції із видалення мигладин, поліпів. Бережіть нирки. Відмовтеся від алкоголю. Частіше пийте воду.

18–19    Підвищується плодючість організму, можлива небажана вагітність. Є ризик зараження грибковою інфекцією. Тримайте ноги в теплі. Не провокуйте загострення циститу.

20–22    Знижується гемоглобін у крові. Повноцінно харчуйтеся. Хворим на анемію слід пройти черговий курс лікування. Швидше втомлюватимуться від роботи очі, зробіть увечері компрес на повіки.

23–24    Уваги потребуватиме опорно-рухова система. Не допускайте подальшого розвитку сколіозу. Укріплюйте м'язи спини. Виключіть із раціону тонізувальні напої.

25–26    Не піднімайте важкого. Необережний рух може призвести до защемлення нервових закінчень. У ці дні нервова система буде перевантажена. Шукайте позитивних емоцій.

27–29    Підтримайте печінку. Відмовтеся від смаженого, жирного, копченого, гострих приправ. Можливі збої в роботі гормональної системи. Частіше робіть перерви під час роботи.

30    Турбуватиме відчуття тривожності, тремтіння рук. Уникайте місць великого скупчення людей. Вони будуть агресивними. Розслабтеся наприкінці дня.

Зараз ви читаєте новину «В останній день квітня люди будуть агресивними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі