пʼятниця, 30 листопада 2018 06:00

У передноворічний день зростає небезпека отруєнь

Медичний гороскоп на грудень

1 Плануйте видалення мозолів та врослих нігтів. Процедура пройде успішно. Носіть зручне взуття. Відкладіть очищення організму. Можете порушити баланс ­мікрофлори кишківника.

2–3 Висипання на тілі свідчитимуть про алергію. Не контактуйте з агресивними хімічними речовинами. Не розпочинайте новий курс лікування. Можлива поява набряків. Підтримайте роботу нирок.

4–5 Підвищується небезпека зараження венеричними хворобами. Уникайте випадкових статевих контактів. Відкладіть відвідування гінеколога. Не можна робити аборти. Остерігайтеся харчових отруєнь.

6–8 Молодик. Корисні водні проце­дури. Відвідайте сауну. Стимулюйте потовиділення. Зміцнюйте імунітет. Печінка ­потребує підтримки. Зменшіть прийом ­ліків.

9–10 Погіршиться стан здоров'я хворих на радикуліт. Бережіть спину. Підвищується ламкість нігтів. Робіть сольові ванночки. Не йдіть до перукарні. Фарбувати волосся не можна.

11–13 Знижуються життєві сили організму. Складно протистояти інфекції. Розвантажте робочий графік. Частіше робіть перерви на відпочинок. Не допускайте перенапруження очей.

14–15 Зберігайте внутрішню рівновагу. Занепокоєння з'являтиметься без причин. Тривожні сни. Уваги потребуватиме ендокринна система. Без крайньої потреби не вживайте гормональні препарати.

16–17 Тіло потребуватиме фізичної активності. Не засиджуй­теся вдома. Від занять екстремальними видами спорту краще відмовитися. Підвищується ризик травм внаслідок падінь та зіткнення. Можливі переломи і струси мозку.

18–20 Помітно покращується загальне самопочуття. Розпочніть курс масажу. Запобігайте розвитку остеохондрозу. Можливе зниження слуху. Слабким місцем буде горло. Нагадає про себе хронічний тонзиліт. Не пийте напоїв з холодильника.

21–22 Місяць уповні. Частіше розправляйте плечі. Дихайте глибоко. Не працюйте у непровітрюваних приміщеннях. Зволожуйте повітря. Турбуватиме сухий кашель. Займіться гімнастикою для суглобів. Розвивайте гнучкість тіла.

23–24 Потурбуйтеся про харчування. Хворим на виразку шлунку слід дотримуватися дієти. Займіться профілактикою карієсу. Не допускайте зневоднення організму.

25–26 Погіршується капілярне кровопостачання. Мерзнутимуть руки й ноги. Більше рухайтеся. Помічні теплі напої. Вдалі процедури відновлення рухливості кінцівок.

27–28 Остерігайтеся зараження грибковою інфекцією. Приділяйте увагу гігієні. Уповільнюється процес засвоєння їжі. Після святкових корпоративів влаштуйте розвантажувальні дні. Запобігайте запорам. Пийте більше чистої води.

29–30 Найкращий час для зміцнення нервової системи. Попийте заспокійливі препарати. Не варто здавати аналізи. Їхні результати не відображатимуть реальної картини. Слідкуйте за роботою серця.

31 У передноворічний день зростає небезпека отруєнь. Слідкуйте за якістю продуктів та напоїв. Не паліть. Не експериментуйте з новою косметикою. За святковим столом не переїдайте.

Зараз ви читаєте новину «У передноворічний день зростає небезпека отруєнь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі