четвер, 27 травня 2021 05:05

Трав'яний комплекс позбавить простатиту

  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг

— Як тільки відкрив купальний сезон — загострився простатит, — говорить 59-річний Олександр Ковальов зі Скадовська Херсонської області. — Знову почав часто бігати по ночах у туалет. Не висипався. На обстеженні сказали, що загострення спровокувала не стільки холодна вода, як різкий перепад температури тіла. Бо перед тим ще грівся на сонці.

— Люди думають, що простатит атакує тільки в холодну пору. Це не так. У спеку часто перегріваються. Це активізує приховані запальні процеси, — розповідає травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Особливо обережними треба бути чоловікам, які мають безсимптомний хронічний простатит. Недуга може загостритися від різкого перепаду температури тіла. Нерідко людина спершу засмагає, а тоді купається в холодній воді. Або багато часу проводить під кондиціонером, мерзне в ноги. Це погано впливає на сечовидільну систему, порушує її роботу. Якщо хворобу спричинили бактерії, то в спеку вони швидше розмножуватимуться. Можуть перекинутися на інші органи.

При простатиті запалюється передміхурова залоза. Збільшується і тисне на сечовий міхур. У результаті частішають позиви в туалет. Сечовипускання може супроводжуватися болем. З часом розвивається аденома — доброякісна пухлина.

— Збільшившись одного разу, простата схильна рости. Проблеми треба позбутися. Інакше порушиться статева функція, можуть виникнути імпотенція та безпліддя. Запалення простати найкраще усувати травами. Раджу застосовувати мій натуральний комплекс для чоловіків. Він складається з бальзаму для прийому всередину і мазі, яку слід наносити на ніч. А "Еліксир молодості для чоловіків" відновить статеву функцію, зміцнить імунітет.

Засоби виготовлені на цілющих травах і корінні. Не містять хімічних складників, тому не спричиняють звикання та побічних ефектів.

— Комплекс відновлює потенцію. Трави нормалізують сечовипускання, позбавляють болю в паху, яєчках, крижах. Оздоровлення настає з перших днів застосування. Чоловікам будь-якого віку раджу не розпарюватися на сонці перед купанням. Плавати слід у морі або водоймах із проточною водою. Інакше є ризик підхопити інфекції.

Засоби Тетяна Павлівна Радіонова відправляє поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової.

www.travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97,

0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Трав'яний комплекс позбавить простатиту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі