четвер, 07 жовтня 2021 05:25

"Трав'яні збори врятували всю мою сім'ю"

  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг

— Навіть не знаю, скільки ще мучилася б з гемороєм, якби не цілющі трав'яні збори Тетяни Павлівни Радіонової від цієї напасті, — каже 44-річна Марія Блажко із Чернівців. — Прочитала про них у газеті й одразу замовила. Всього за кілька днів добилася такого оздоров­чого результату, якого раніше не давав жоден засіб.

Збори на основі цілющих рослин травниці Тетяни Павлівни Радіонової мають м'яку дію, не спричиняють побічних ефектів. Швидко позбавляють ознак геморою й запобігають його повторній появі.

— На радощах зателефонувала Тетяні Павлівні, щоб подякувати за її рятівні трави, — продовжує. — Та якось випадково ще пожалілася, що чоловік мучиться від простатиту вже рік і нічого йому не помагає. То вона порадила свій комплекс від цієї недуги. Я вже знала, що то надійні засоби. Тому без сумнівів замовила їх. Чоловікові полегшало з перших днів застосування. Тепер подарував їх колезі, той теж мучився не один місяць.

Трав'яний комплекс від простатиту надійно позбавляє ознак недуги. Натуральні складники знімають запалення простати та нормалізують сечовипускання. А "Еліксир молодості для чоловіків" відновлює потенцію. В комплексі засоби дають швидкий і тривалий оздоровчий ефект.

— Цілющі трав'яні збори врятували всю мою сім'ю. Допомогли не тільки мені й чоловікові, а й доньці, яка потерпала від демодекозу. Для неї замовила спеціальні засоби для шкіри. Собі ще придбала в Тетяни Павлівни Радіонової креми для лиця. За два місяці користування наче помолодшала на кілька років. Кума, як побачила результат, попросила поділитися секретом.

Екокрем для обличчя з вітаміном Е живить шкіру та утримує водно-жировий баланс. Розгладжує зморшки, стримує старіння. Крем із вітаміном А усуває мішки під очима, а з бджолиним маточним молочком — запобігає появі зморщок на шиї. Позбутися пігментних плям і куперозу, а також звузити пори обличчя допоможе лимонне молочко. В комплексі ці засоби підтягують шкіру й відновлюють її пружність.

— Маю також трав'яну мазь від опіків. Вона допомагає від всіх ступенів ушкодження. Якщо нанести одразу на рану, то навіть шраму не залишиться, — додає Блажко.

Тетяна Павлівна Радіонова відправляє свої засоби поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової.

travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97 — вайбер:

0(66) 044 08 98,

0(93) 011 79 92

Інстаграм tetiana_pavlovna_radionova

Зараз ви читаєте новину «"Трав'яні збори врятували всю мою сім'ю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі