четвер, 03 січня 2008 17:16

Світлана Дегтярьова робить масаж внутрішніх органів

 

"Мені всі сусіди співчували, а лікарі лише руками розводили. Ніхто не вірив, що мій онук виживе, — розповідає черкащанка 55-річна Марина Хохлова. Хлопчик Валентин народився з гепатитом С. — А зараз він здоровий, ходить у дитсадок. Аналізи в нас прекрасні".

Донька Марини Іванівни Ольга познайомилася з ВІЛ-інфікованим наркоманом. Почала колотися й сама.

— Дочка народила Валіка, кинула його на мене і пішла з дому, — продовжує Хохлова.

У лікарні хлопчикові виписували сильні антибіотики. Але вони не допомагали. Дитині гіршало. Тоді Марина Іванівна згадала, як кілька років тому її чоловіка Петра Васильовича, 56 років, вилікувала Світлана Дегтярьова.

— Він у Тюмені робив на стройці. А там яке харчування? Згущонка й тушонка. Приїхав жовтий, худий. Ми почули від знайомих про цю лікарку. За кілька сеансів чоловік геть поправився. Тому я з Валіком — зразу до неї.

Жінка розказує, що спершу возила внука на прийом раз на місяць. Потім — раз на три місяці. Лікарка робила йому масаж печінки, призначала рослинні препарати для зміцнення імунітету.

— Із трьох місяців я давала йому гранатовий сік і терті яблука, — веде далі Хохлова. — Ми тричі здавали всі аналізи й печінкові проби. Як же здивувалися врачі в поліклініці, коли в півтора року в нас нічого не виявили. Валіка викреслили з учота в інфекціонці. У два — він пішов у садік. Розвинений, веселий. Зараз йому три роки. Він так гарно віршики розказує!

Доктор медичних наук 61-річна Світлана Дегтярьова має приватний кабінет у приміщенні колишнього цукрового заводу в Черкасах. Записуються до професорки заздалегідь. У четвер, коли зустрічаємося з нею, має вихідний. Але погоджується прийняти двох пацієнтів. Один приїхав із Росії, другі — із Красенівки Чорнобаївського району Черкаської області.

30-річні Олена та Сергій Онищенки з Красенівки привезли до Дегтярьової доньку Богдану, якій 2,5 року. У дівчинки епілепсія.

— Якби ви знали, як мені оці приступи переживати! — плаче мати.

Худі набирають вагу, товсті втрачають

У кабінеті стоїть стіл, кушетка. На шафі Біблія, ікони. Лікарка кладе дівчинку на кушетку. Оглядає, обмацує руками шию. Дитина починає плакати. Дегтярьова каже, що знайшла викривлення хребта і защемлений нерв. Радить звернутися до бабусі-костоправки. Каже батькам адресу.

— До цієї бабусі посилаю, коли треба виправляти хребет, — пояснює і додає: — Обов"язково похрестіть дитину. Є шанс, що вона одужає.

Світлана Дегтярьова розробила свій метод лікування. Пальцями рук вона знаходить і усуває спайки, що виникають при запаленні хворого органу. У місці запалення з крові виділяється склеюючий білок — фібрин. Його виробляє печінка. Коли людина одужує, спайки мають розсмоктуватися. Але якщо печінка хвора, жовч застоюється, тоді спайки залишаються. Хвороба стає хронічною.

— Я звільняю від застою жовчі печінку методом механічного зондування, тобто руками.

Світлана Дегтярьова на дотик розрізняє спайки від тканин органів. Усуває їх за допомогою масажу.

— Спайки з часом стають грубішими, "склеюють" сусідні органи. Часто знаходжу їх у хронічно хворих на виразкову хворобу, панкреатит, гепатит, пієлонефрит, цистит. У діток, які погано їдять — навколо шлунка. Є вроджені спайки. Від них діти страждають закрепами, їх нудить, буває блювота.

Дегтярьова каже, що найнебезпечніші — навколо печінки. Через них діти можуть бути надто худі або навпаки товсті. Вони мають погану пам"ять, швидко стомлюються.

— Усуваю спайки, відновлюю мозковий, коронарний кровообіг, прохідність жовчних та сечовивідних шляхів. У людей зникають набряки під очима, плями та висипи на шкірі. Перестає мучити головний біль, задишка, підвищений тиск, печія, закрепи й проноси, енурез. Виліковуються цироз печінки, гепатит С, гінекологічні хвороби. Худі набирають вагу, товсті — втрачають.

За день Світлана Дегтярьова приймає 10 пацієнтів. Прийом коштує 30 грн для інвалідів, 35 — для пенсіонерів, 45 — для працюючих, 100 грн для бізнесменів.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Дегтярьова робить масаж внутрішніх органів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі