понеділок, 07 жовтня 2019 00:40

Суміш сухофруктів підвищує імунітет

— Зміцнювати імунітет краще натуральними продуктами, — каже 40-річна Оксана Бойко з міста Ковель Волинської області. — Щоосені готую вітамінні суміші із сухофруктів і цитрусових. Ними можна поповнити запас необхідних мікроелементів в організмі.

У блендері перебиває по 300 г кураги, інжиру, чорносливу та родзинок. Додає два лимони без кісточок та 300 г подрібнених волоських горіхів. Заправляє суміш 200 г меду.

— Курага покращує роботу серця й шлунка, нормалізує гормональний баланс і виводить холестерин з організму. Так у мене показали аналізи. Як почала їсти родзинки, стала спокійніша. А ще пропало безсоння. Лимон позитивно діє на легені — не дає до них чіплятися інфекціям. Усі ці компоненти сприяють зміцненню імунітету.

Зберігає вітамінну суміш у холодильнику.

— Найкраще споживати її натщесерце по столовій ложці за 20–30 хвилин до сніданку. Можна додавати до вівсянки чи фруктових десертів, — говорить Оксана Бойко.

Зараз ви читаєте новину «Суміш сухофруктів підвищує імунітет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі