понеділок, 25 червня 2012 06:30

Судини досліджують комплексно

Фахівці Клініки Уляни Лущик, які поглиблено вивчають вплив погоди при різних хворобах, визначать причину метеочутливості та призначать ефективне лікування.

Діагноз ставлять за допомогою ультразвукового дослідження судин. Починають обстеження із капіляроскопії. Прилад виводить на екран комп'ютера збільшене зображення нігтьової лунки четвертого пальця руки. Її капіляри свідчать про стан усіх судин.

— Це наша розробка. Можемо досліджувати найменші капіляри, — каже керівник інженерного відділу Клініки Уляни Лущик 30-річна Людмила Рябець. — Графік, схожий на кардіограму, показує циркуляцію в кубічному сантиметрі крові. Бачимо зміни у структурі капілярів.

Якщо є порушення — уражена серцево-судинна система.

— Спочатку досліджуємо роботу серця як помпи. Потім — основні артерії й вени голови, рук і ніг. Далі капіляри, які найчутливіші до браку кисню та хаосу в роботі серцево-судинної системи. Аналізуємо цю інформацію у графічній моделі та за цифровими показниками. Узагальнення й аналітична обробка даних капіляроскопії й УЗД-дослідження артерій і вен мозку, за авторською методикою доктора медичних наук Уляни Лущик, дозволяє вчасно помітити початок серцево-судинних розладів та знайти оптимальний вихід для вирішення цієї проблеми.

Клініка Уляни Лущик — клініка здорових судин.

УЗД судин, лікування вегето-судинної дистонії, синдрому хронічної втоми, аутизму, епілепсії, ДЦП, розсіяного склерозу, інсультів та інших психоневрологічних і серцево-судинних захворювань.

Тел.: 0(44) 467 63 89, 0(95) 068 30 74.

www.inno-health.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Судини досліджують комплексно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі