четвер, 27 вересня 2007 15:36

Створіть навколо себе атмосферу спокою

1–2 — відчуватимете тривогу. Не довіряйте неприємним передчуттям. Намагайтеся підтримувати оптимістичний настрій. Загострюються легеневі хвороби. Корисними будуть інгаляції.

3–4 — займіться виведенням шлаків з організму. Добре пройдуть процедури очищення кишково-шлункової системи. Не використовуйте  приправ, що подразнюють слизову шлунку. Відмовтеся від спиртного.

5–6 — вдалий час для візиту до стоматолога. Сердечникам слід стежити за самопочуттям. Можливі напади тахікардії. Не допускайте перевантаження спини.

7–9 — відкладіть операції на животі. Намагайтеся не приймати таблеток. Пийте натуральні соки та мінеральну воду. Відвідайте сауну чи лазню.

10–11 — не варто йти до перукарні — зачіска не триматиметься. Особливого догляду потребують стопи. Займіться видаленням мозолів.

12–14 — прискорюється обмін речовин. Може загостритися геморой. Більше рухайтеся. Між прийомами їжі пийте чисту воду.

15–16 — вдалий час для профілактики й лікування органів зору. Можлива поява гострих гнійних захворювань очей. Добре обробляйте поранену поверхню шкіри — є небезпека зараження крові.

17–19 — небезпечні дні для переломів та вивихів. Шкіра потребуватиме зволоження. Підвищується ламкість нігтів. Надайте організму мінеральної підтримки.

20–21 — спробуйте нову дієту. Розпочніть заняття, спрямовані на зниження ваги. Намагайтеся перебувати у доброму гуморі. Створіть навколо себе атмосферу спокою та комфорту. Займіться зміцненням нервової системи.

22–23 — уважно читайте протипоказання до фармпрепаратів. Можуть виникнути побічні ефекти, алергія. Не давайте немовлятам мед та моркву. Стережіться харчових отруєнь.

24–25 — організм чутливий до зміни погоди. Турбуватиме головний біль. Поранення сильно кровоточитимуть. У жінок важко проходитимуть критичні дні.

26–27 — бережіть вуха й горло. Не пийте холодного. Операцію на щитовидній бажано відкласти. Не ігноруйте перших ознак застуди.

28–29 — не переобтяжуйте шлунок жирними продуктами тваринного походження — готуйте страви на олії. Їжте овочі, фрукти, горіхи.

30–31 — побалуйте себе смачненьким. Та знайте міру  — може з"явитися печія. Хворі на виразку шлунку мають дотримуватися суворої дієти. Добре пройде процедура виведення каменів із жовчних проходів. Погіршується стан хворих на панкреатит.

Зараз ви читаєте новину «Створіть навколо себе атмосферу спокою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі