понеділок, 19 серпня 2019 08:00

Що раніше почнете боротися з гемороєм, то швидше його позбудетесь

Автор: ФОТО З САЙТА STOPGEMOR.RU
  Причиною геморою може стати ­недостатня активність і тривала сидяча ­робота
Причиною геморою може стати ­недостатня активність і тривала сидяча ­робота

— Багато років працював далекобійником, — каже 59-річний Микола Ісь­ків із Полтави. — Харчувався як попало, рухався мало. Майже не думав про здоров'я, аж доки не дізнався, що в мене геморой. Біль та печіння не давали жити. Зважився звернутися по допомогу, коли розпочалася гостра фаза.

Появу геморою можуть спровокувати значні фізичні навантаження й патологія судин прямої кишки.

— Також причиною може стати недостатня активність і тривала сидяча робота, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Хронічний геморой є у багатьох. Він доволі підступний. Про нього ви можете навіть не знати.

При виникненні найменшого дискомфорту в прямій кишці слід звертатися за допомогою до спеціаліста.

— Коли відчуваєте біль при випорожненні, з'являється кров, свербіння і печіння — поспішайте вжити заходів. Шматочок льоду або сирої картоплі вас не врятує. Тільки вам приймати рішення — лягати під ніж або вдатися до більш щадних методів. Трав'яні засоби не один десяток років справляються з гемороєм. Я пропоную позбутися мук за допомогою моїх натуральних засобів.

Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє еліксир на травах і корінні для застосування всередину і мазь для нанесення зовні. Трав'яні засоби допоможуть по­збутися недуги.

— Якщо геморой спровокований запорами, потрібно домогтися, щоб ваш шлунково-кишковий тракт працював, як годинник. У цьому вам допоможе мій збір трав і коріння від коліту. При ретельному виконанні моїх рекомендацій отримаєте практично 100-відсотковий результат. Що раніше почнете боротися з гемороєм, то швидше його по­збудетеся. Життя без геморою набагато краще і в прямому, і в переносному сенсі цього слова. І запам'ятайте — здоров'я набагато дорожче, ніж усі багатства.

Зараз ви читаєте новину «Що раніше почнете боротися з гемороєм, то швидше його позбудетесь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі