Ексклюзиви
понеділок, 23 квітня 2007 15:11

Шкіру на обличчі відновлюють масками з водоростями

Автор: фото: reuters/Bogdan Cristel
  Косметичні салони пропонують спробувати маски для обличчя на ярмарку краси у столиці Румунії Бухаресті. Щоб шкіра краще відновилася та зволожилася, на маску накладають поліетилен або пергаментний папір
Косметичні салони пропонують спробувати маски для обличчя на ярмарку краси у столиці Румунії Бухаресті. Щоб шкіра краще відновилася та зволожилася, на маску накладають поліетилен або пергаментний папір

Почервоніння шкіри на обличчі, цятки, зірочки чи сіточки із капілярів називається купірозом. Косметологи кажуть, що хвороба часто виникає через неправильний догляд за шкірою.

У столичному спа-салоні "Б"юті Спа" клієнткам пропонують позбутися недуги з допомогою спа-процедур: пілінгу та масок на основі водоростей, грязі, мінералів та фруктових кислот.

— Спочатку ми готуємо шкіру до процедур — очищуємо й масажуємо, — пояснює Євгенія Бондаренко, 26 років, косметолог салону. — Потім наносимо маски, які розгладжують епідерміс, знімають почервоніння та звужують судини. Шкіра відновлюється, а зірочки купірозу зникають.

Сеанс спа-терапії триває близько години. Ще 20–30 хвилин клієнт відпочиває. Лише потім можна виходити на вулицю.

— Результат видно вже після першого сеансу, — розповідає Євгенія. — Жінки кажуть, що шкіра виглядає молодшою, почервоніння зникає.

Ефекту від однієї процедури вистачає на п"ять днів. Для тривалого результату треба пройти курс — чотири-п"ять сеансів раз на тиждень. Якщо судини проступають трохи — купіроз минеться повністю. А для відновлення запущеної шкіри із зірочками на обличчі треба кілька курсів із перервою один місяць.

Людям з проблемною шкірою дерматологи радять не робити нічого, що викликає прилив крові до голови — не прати руками, не мити підлоги і не зловживати алкоголем, особливо коньяком.  Берегтися лікарі радять жінкам після тридцяти та жителям забруднених індустріальних районів. Їхня шкіра потерпає через часточки пилу та відходів виробництва у повітрі. Вони забивають пори. За кілька років здорова шкіра може стати проблемною.

Зараз ви читаєте новину «Шкіру на обличчі відновлюють масками з водоростями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути