пʼятниця, 15 квітня 2011 05:30

"Самарський здоров'як" відновить мікрофлору кишечника

Важко уявити, що люди могли б зовсім не хворіти. Але на світі є народ, який не знає жодних недуг. Це — хунзакути.

Єдина їхня відмінність від інших — раціон. Існує ідеальний харчовий раціон, який хворих робить абсолютно здоровими, а здорових довгожителями. Його основа — зерна і горіхи. Каші "Самарський здоров'як" — аналог їжі хунзакутів. З однієї порції ви отримуєте добову норму клітковини (харчових волокон, вітамінів і мікроелементів, зокрема йоду і селену). Вона видаляє із кишечнику всі шкідливі речовини і відновлює його мікрофлору на фоні оздоровлення шлунково-кишкового тракту, а значить, сприяє глобальному оздоровленню організму. "Самарський здоров'як" — перше макробіотичне харчування на території України сьогодні. Лише одна порція на день при систематичному вживанні позбавить вас практично будь-якої хвороби, оздоровить організм, додасть тонусу і покращить настрій. Унікальність каші "Самарський здоров'як" у тому, що її виготовляють із цілісного митого зерна з додаванням фітокомпонентів. Уперше у виготовленні продукту харчування використані нанотехнології — первинна термообробка 6 с. Це дозволяє повністю зберегти всі цілющі властивості.

Придбати кашу "Самарський здоров'як" ви можете на офіційному складі російського виробника: м. Черкаси, вул. Благовісна, 213, оф. 26.

Тел.: 0 (472) 37 93 36

Зараз ви читаєте новину «"Самарський здоров'як" відновить мікрофлору кишечника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі