понеділок, 28 вересня 2020 06:11

Регулярний секс знімає стрес і головний біль

— Від постійного стресу на роботі зникла гармонія у житті, — каже 30-річний Василь із Києва. — Постійно боліла голова. Почалися проблеми в ліжку, став невпевнений у собі як чоловік. Боявся пити засоби для потенції, але потім усе ж вирішив спробувати.

Чоловік прийняв курс "Фужуньбао супер". Результат перевершив його очікування.

— Ефект був після першої капсули. Став почуватися краще й упевненіше. Щоб закріпити результат, вирішив прийняти курс. Сексуальне життя нормалізувалося. І що найцікавіше — минув головний біль.

— Сьогодні кожен третій українець старший 30 років має проблеми з потенцією, — каже 50-річний Олег Миколаєнко, столичний фітотерапевт. — Саме для їх вирішення розроблений натуральний комплекс "Фужуньбао супер". Він дає яскраво виражену й тривалу ерекцію, а також відновлює потенцію та лібідо. Одна капсула діє від трьох до п'яти діб. Посилює сексуальний потяг за рахунок стимуляції природного, виробленого організмом тестостерону. Стає яскравішим оргазм. Від того зростає самооцінка чоловіка, його стійкість до стресу.

Особливість засобу в тому, що він не має побічних ефектів. Не викликає звикання, може поєднуватися з алкоголем.

— Має цілком рослинний склад без синтетичних добавок. Пройдені всі перевірки Міністерства охорони здоров'я України, й оформлені всі дозвільні документи. Досвід його використання засвідчив, що чоловіки після повного курсу "Фужуньбао супер" на 85 відсотків відновили потенцію. Регулярна статева активність відчутно знижує ризик виникнення простатиту й аденоми.

Консультація безкоштовна. Всім пенсіонерам — подарунок, чай для профілактики простатиту. Звертайтеся за телефоном: 0(96) 180 31 54. Надсилаємо по всій Україні "Новою поштою", Укрпоштою. Не є лікарським засобом.

Висновок ДСЕЕ №05.03.02–03/442 від 10.01.2013.

Зараз ви читаєте новину «Регулярний секс знімає стрес і головний біль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі