пʼятниця, 14 січня 2011 03:30

П'ять найбезглуздіших травм футболістів

Швейцарський футболіст 35-річний Пауло Діоґо 2004-го після гола на радощах поліз на огорожу, що відокремлює поле від глядачів. Обручкою зачепився за сітку і, зістрибнувши, відірвав півпальця. Тільки після того, як суддя показав йому жовту картку за надто бурхливий вияв емоцій, гравець відчув гострий біль і помітив травму. Решту пальця ампутували.

2003-го тодішній гравець "Динамо" 29-річний Отар Хізанейшвілі мало не втратив зір. Футболіст постійно возив із собою ікону у важкій оправі. Він спав на зборах у себе в номері. Наснився напружений матч, під час якого треба було ввести м'яч у гру з ауту. Отар замахнувся і збив ікону, що висіла над головою. Вона впала кутом на око спортсменові.

Англієць Даріус Васселл, 30 років, 2002-го намагався сам позбутися нариву під нігтем на нозі. Вирішив зробити в нігтьовій пластині дірку за допомогою електродриля. Свердло зірвало половину нігтя і спричинило сильну кровотечу.

Легендарний воротар "Манчестер Юнайтед" 68-річний Алекс Степні в одному з матчів 1975 року так сильно кричав на своїх захисників, що вивихнув щелепу.

1993-го англієць Дейв Бізант, 51 рік, діставав із холодильника продукти й зачепив ліктем банку майонезу. У руках голкіпера була тарілка з їжею. Він машинально підставив під падаючий предмет босу ногу. Скло розбилося, й скалка зачепила сухожилля.

Зараз ви читаєте новину «П'ять найбезглуздіших травм футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі