четвер, 24 липня 2008 17:15

Провітрюйте кімнату перед сном

1–2 — О 13.00–13.30 відбудеться сонячне затемнення. Не перевантажуйте себе фізичною працею. Тривале перебування на пляжі шкодитиме здоров"ю. Загостряться серцево-судинні захворювання.

3–4 — Не варто очищати кишківника. Утримайтеся від гастрономічних експериментів. Їжте частіше малими порціями. У ці дні можна видаляти мозолі та нігті, що вросли, на ногах. Ходіть босоніж по землі.

5–6 — Дискомфорт може викликати ускладнене сечовиділення. Погіршується водно-сольовий обмін. Відмовтеся від сидячого способу життя. 7–9 — Схильним до запорів людям варто продумати раціон харчування. Загостриться геморой. Не бажано в ці дні проводити операцій на репро дуктивних органах. Лікування носоглотки  успішне.

10–12 — Вдалий час для початку занять із корекції зору. Дайте очам можливість відпочити від телевізора. Надмірно різкі аромати можуть провокувати головний біль.

13–14 — Відкладіть відвідини мануального терапевта. Звертайтеся до стоматолога тільки за потреби. Добрий ефект дасть дієта, спрямована на зниження ваги.

15–17 — Опівночі з 16-го на 17-те число відбудеться місячне затемнення. Напередодні можливі нервові зриви. Посилиться роздратованість. Можуть непокоїти безсоння та безпідставні страхи. Будьте обережними на воді.

18–19 — Не змінюйте звичного раціону харчування. Відмовтеся від фарбування волосся. Не розпочинайте нового курсу лікування фармпрепаратами. Підвищиться небезпека появи алергійних висипів на шкірі.

20–21 — Непокоїтиме головний біль. Можливі запаморочення через кисневе голодування мозку. Розпочніть курс лікування захворювань органів видільної системи. Пийте чисту воду. Їжте кавуни.

22–23 — Ведіть здоровий спосіб життя. Розпочніть регулярне обливання холодною водою. За можливості відмовтеся від ін"єкцій і таблеток. У разі потреби зверніться за порадами народної медицини. Не варто робити операції на щитовидці.

24–25 — Може з"явитися сухий кашель. Намагайтеся не напружувати голосові зв"язки. Говоріть тихо. Не пийте напоїв одразу з холодильника. Уникайте пасивного куріння. Добре провітрюйте кімнату перед сном.

26–27 — Загостряться захворювання печінки й жовчного міхура. Гірше розщеплюватимуться жири. Повільніше очищуватиметься кров. Відмовтеся від гострих приправ і соусів. Надавайте перевагу пісним стравам.

28–29 — Підвищується втомлюваність. Розсіюється увага. Не позбавляйте себе повноцінного сну. Додаткового догляду потребуватиме волосся. Скористайтеся бальзамами й масками для їх зміцнення й захисту. Не можна стригтися.

30–31 — Зайві калорії спричинять збільшення маси тіла. Більше рухайтеся. Планувати поповнення родини не час.

Зараз ви читаєте новину «Провітрюйте кімнату перед сном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі