четвер, 12 квітня 2007 19:53

Приватні лабораторії беруть аналізи вдома

Кияни можуть здати аналізи вдома. Такі послуги надають дві столичні  лабораторії — "Сінево" і "Євролаб". Ще є Медичний центр Святого Луки — але він обслуговує тільки жителів "свого" Дніпровського району столиці.

— Медсестру викликають по телефону інформаційної служби, — пояснює Богдан Кідонь, 24 роки, із медичної лабораторії "Сінево". — Людина платить тільки за обстеження. Наприклад, загальний аналіз крові коштує 35 гривень.

Удома працівники лабораторії беруть лише кров. Щоб здати урогенітальні аналізи, людина йде або до центрального офісу (біля станції метро Героїв Дніпра) або до одного з шести районних відділень. "Сінево" також має представництва у Львові, Одесі, Трускавці, Вінниці, Черкасах і Чернівцях.

— Результати аналізів будуть готові за два-три дні, залежно від складності, — каже Богдан Кідонь. — Клієнт може отримати їх з кур"єром, електронною поштою чи факсом.

У лабораторії "Євролаб" результати аналізів можна забрати протягом дня. Виклик медперсоналу платний: по Києву — 80 грн за звичайний, 120 — за терміновий, та 150 грн, якщо пацієнт перебуває до 20 км за межами Києва.

— Ми радимо викликати бригаду, коли треба взяти кілька аналізів, — говорить Олена, адміністратор інформаційної служби. — Якщо ж людині треба зробити аналіз сечі та калу, які вона збирає сама, краще викликати кур"єра. Це коштуватиме 50 гривень. Загальний аналіз крові — 100 гривень.





Як знайти

Медична лабораторія "Сінево" — вул. Північна, 2/58. Тел.: (044) 467 86 66, 467 82 66.

Центр діагностичної медицини — "Євролаб" — вул. Солом"янська, 11а. Тел.: (044) 206 20 00.

Медичний центр Св. Луки — пр-т Павла Тичини, 16/2. Тел.: (044)554 22 90/91.

Зараз ви читаєте новину «Приватні лабораторії беруть аналізи вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі