четвер, 06 серпня 2020 05:20

При варикозі ушкоджені вени склеюють

Автор: ФОТО НАДАНЕ КЛІНІКОЮ АРТЕМА ЧЕХОВСЬКОГО
  Флебологи клініки Артема Чеховського склеюють вени системою VenaBLOK. Її понад п'ять років використовують у найсучасніших медзакладах Європи, США та світу. Вона має європейську сертифікацію
Флебологи клініки Артема Чеховського склеюють вени системою VenaBLOK. Її понад п'ять років використовують у найсучасніших медзакладах Європи, США та світу. Вона має європейську сертифікацію

— Чотири жінки з 10 хворіють на варикоз. Серед чоловіків цей показник майже вдвічі менший. При варикозі порушується клапанний апарат вен. Це спричиняє їх розширення, звивистість, випуклість, — каже власник клініки флебології, лікар ­Артем Чеховський, 39 років. — Людина відчуває дискомфорт — біль у ногах, набряклість, печіння. Виникає сухість і подразнення шкіри. Втрачається зовнішня привабливість ніг.

Позбутися недуги допоможуть досвідчені спеціалісти клініки флебології Артема Чеховського. У закладі варикоз лікують сучасними методами: ендовенозною лазерною абляцією, пінною ехосклеротерапією для усунення судинної сітки та комбінованим методом, який об'єднує два попередні.

— Новинкою у лікуванні венозної хвороби є використання системи закриття вен VenaBLOCK, — продовжує Чеховський. — Цей метод не потребує хірургічного втручання. Він полягає у закритті варикозної вени за допомогою спеціально розробленого біологічного клею. Ушкоджена вена заклеюється, і кров перенаправляється через здорові. Це абсолютно безпечний метод. Клей не викликає алергічних реакцій.

Систему VenaBLOCK понад п'ять років активно використовують у найсучасніших клініках Європи, США та світу. Вона має європейську сертифікацію. Основною перевагою є те, що втручання безболісне і триває 10–30 хв. Ефект помітний одразу після процедури — ноги виглядають здоровими.

У клініці також лікують трофічні виразки, усувають судинну сітку, роблять ультразвукову діагностику серця і судин, внутрішніх органів, сечостатевої системи, щитоподібної залози, грудей. Також проводять ехокардію. Є можливість отримати консультації у флеболога, пройти склеротерапію та підібрати компресійний трикотаж.

— Проходила процедуру склеротерапії та її корекцію за півтора місяця, — розповідає 32-річна Олена Калюжна зі Львова. — Мала виражену судинну сітку. Зараз вже збираюся одягати коротеньку сукню, за що щиро вдячна Артему Олександровичу. В професійних руках лікаря процедура майже не відчутна, а результат вартий того, аби наважитися.

Медики клініки Артема Чеховського не зупиняються на досягненнях і розробках, тому постійно набираються досвіду в західних колег та діляться своїми напрацюваннями.

— У Артема Олександровича оперувала ногу, — каже 40-річна Людмила Путяйло з Тернополя. — У той час не могла сидіти після перелому хребта. Ставлення чудове, обладнання операційної сучасне, все на вищому рівні. Результатом задоволена. За пів року лікар робив корекцію, нога не набрякає, не болить.

Клініки Артема Чеховського розташовані у Львові, Стрию і Червонограді. Також є у Луцьку, Нововолинську, Тернополі й Ужгороді. Для учасників АТО діагностика, консультація та лікування безкоштовні.

Звертайтеся до фахівців за адресою м. Львів, вул. Гординських, 4 (бічна Коновальця) або за телефоном: 0 (97) 015 04 01

Зараз ви читаєте новину «При варикозі ушкоджені вени склеюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі