Ексклюзиви
пʼятниця, 18 лютого 2011 16:05

При простатиті їдять гарбузове насіння

"ПРАЦЮЮ водієм маршрутки. Робота нервова, постійні протяги. А тут ще й цей простатит! Бігаю по маленькому кожну годину, а в туалет ходжу ледве-ледве. Як мужик я останнім часом узагалі ніякий, а мені лише 38 років. Тетяна Павлівна, заради Бога, допоможіть чимось".

К. Мисник із міста Кіровоград

— Простатит — це запалення передміхурової залози, яка розміщена між прямою кишкою і сечостатевою сферою. У здоровому стані розмір залози становить 2 на 2 сантиметри. При запаленні вона росте, деформується і тисне на сусідні органи. Це викликає біль і неприємні відчуття. Аденома передміхурової залози — це не злоякісна пухлина на ній, — пояснює українська травниця Тетяна Радіонова. Вона багато років допомагає чоловікам із цією поширеною проблемою. Травниця робить ліки з трав і коріння. До препаратів входять більш ніж 15 найменувань рослин. Рецепти почала збирати ще її бабуся. Із дієтами і мазями, які необхідно вводити на ніч ватним тампоном або турундою в задній прохід, рослинні ліки дають результати.

— Зверніть увагу на харчування. Виключіть гостре, алкоголь, не зловживайте смаженою, жирною їжею. При простатитах корисно вживати кисломолочні продукти, супи та каші, цибулю, гарбузове насіння, пити чай із молоком. Більше ходіть пішки, на ніч не пийте багато рідини. Ноги і поперек тримайте в теплі. Тетяна Павлівна радить не зволікати з лікуванням, а почати його одразу ж як відчуєте важкість і біль в яєчках, паху, сідницях, різі при сечовипусканні, помітите, що воно неповне або прискорене. Після курсу травотерапії біль поступово відходить. Зазвичай чоловіки паралельно приймають "Еліксир молодості" Радіонової, що відновлює статеву функцію.

"Хочу подякувати Тетяні Павлівні за її рецепти. Возився з простатитом декілька років. Працюю на цвинтарі копщиком. Потію, фуфайка задирається, спина гола, ноги сирі. Заробив простатит і промучився з ним декілька років. А зараз ось уже з півроку все налагодилося: і вночі не встаю, і подружні обов'язки виконую справно. Так що, величезне вам спасибі, Тетяна Павлівна, і низький уклін від дружини", — пише Микола з Чернігова.

Звернутися до Тетяни Павлівні Радіонової по допомогу можна за тел.: 0(57) 376 32 32,

0(97) 925 73 97.

e-mail: [email protected]

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «При простатиті їдять гарбузове насіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути