Ексклюзиви
понеділок, 04 грудня 2017 01:01

При артритах і артрозах допоможе процедура ортоплазми

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.artrit.guru
 

— При артриті й артрозі людина відчуває гострий біль, набряклість і почервоніння в області суглобів, обмеження в рухах. У сучасних медичних центрах з'являються нові технології й методики, що надають пацієнтам якісну допомогу. Одна з таких процедур є в нашому закладі — ортоплазма, — говорить 35-річний Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Ортоплазма — сучасний метод лікування опорно-рухового апарату. Процедура в "Ортомед Просперітас" триває півгодини. Дозволена з 16 років. Для повноцінного лікування необхідний курс з трьох-п'яти ін'єкцій з інтервалом 3–10 днів. У складних випадках треба пройти повторний курс. Його фахівець може призначити через 8–10 місяців.

— Кров із вени пацієнта обробляється в центрифузі, виділяється плазма. У ній — максимальна концентрація тромбоцитів. Вони містять фактори росту — сприяють природній регенерації м'язів, зв'язок, хрящів і кісток. Ін'єкція плазми в уражений суглоб виліковує організм, — додає Сергій Володимирович.

Ортоплазму також застосовують при хворобах хребта, пошкодженні кісткової тканини, зв'язок і м'язів, забоях, вивихах, переломах і під час реабілітації.

— Вона абсолютно нешкідлива, оскільки не передбачає використання медикаментів. Добре поєднується з іншими лікувально-профілактичними методами. Після кількох процедур минають больові й дискомфортні відчуття, зникають набряки, відновлюється об'єм суглобової рідини, знімається спазм, збільшується рухливість, відбувається прискорене загоєння травм. Ортоплазма поліпшує обмін речовин, дає не лише оздоровчий, а й профілактичний ефект.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а. Тел: 0(532) 58 03 08,

0(66) 285 25 48, 0(67) 186 55 70.

Із послугами медзакладу можна ознайомитися: www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «При артритах і артрозах допоможе процедура ортоплазми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути