понеділок, 14 жовтня 2019 00:20

Позбутись демодексу допоможе цілющий комплекс із трав

Автор: ФОТО НАДАНЕ Тетяною РАДІОНОВОЮ
  Трав’яні засоби Тетяна ­Павлівна Радіонова надсилає поштою по всій Україні
Трав’яні засоби Тетяна ­Павлівна Радіонова надсилає поштою по всій Україні

— У підлітковому віці у доньки виник демодекоз, — каже 42-річна Валентина Недочуха із Запоріжжя. — Спершу думали, що звичайні прищі, як в інших дітей у перехідний період. Донька почала комплексувати, давила їх, намагалася приховувати косметикою. Але прищів виникало ще більше. Коли дізнались, що висипи спричиняє кліщ демодекс, то взялися за радикальні методи.

Жінка замовила для доньки у відомої травниці Радіонової Тетяни Павлівни трав'яний комплекс від демодекозу. Після пройденого курсу дівчина позбулася недуги.

— Симптоми демодекозу часто схожі на ознаки інших шкірних захворювань — акне та розацеа — рожеві вугрі, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Найчастіше дерматологи призначають повне обстеження і направляють до невропатолога, ендокринолога, гастроентеролога та інших фахівців. Не можна виключати таку причину як стрес, який спричиняє ослаблення імунітету організму. У багатьох від цього "ходіння по фахівцях" голова може піти обертом. Зникає будь-яке бажання боротися з демодекозом.

Травниця рекомендує доступний і перевірений натуральний комплекс: протирання, мазь на травах і збір із цілющих трав і коріння.

— Протирання і мазь — для зов­нішнього застосування. Їх слід наносити на уражені ділянки шкіри. Ефективно вбивають кліща та нормалізують роботу пор. Збір із цілющих трав та коренів не дає підживлення демодексу зсередини. Ці натуральні засоби зменшують ризик повторного зараження. Головне — виконувати всі рекомендації і закріпити результат. Шкіра обличчя набуває здорового кольору та стає гладкою. Вже на третій-четвертий день ви побачите і відчуєте поліпшення. Мій натуральний комплекс виготовлений за старовинною сімейною рецептурою, не має негативних побічних дій. Не треба забувати про профілактику. В міжсезоння раджу робити акцент на рослинній їжі. Харчування повинно бути різноманітним та багатим на вітаміни і мінерали. Цим ви зміцните свій імунітет.

Трав'яні засоби Тетяна Павлівна надсилає поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової

www.travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Позбутись демодексу допоможе цілющий комплекс із трав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі