четвер, 28 травня 2009 18:39

Подушка "Чудо" стабілізує тиск

 

Півроку тому вінничанка Надія Ковальчук, 47 років, відмовилася від пухових подушок.

— Донька привезла з Криму подушку "Чудо" з гречаних лушпайок, — розповідає жінка. — Я спершу посміялася: як це спати на лушпинні? Кажу, буде гарна підстилка для кота. Але донька запевнила, що ця подушка стабілізує тиск, допомагає позбутися  хронічної втоми та підходить астматикам. Іще сказала, що на таких сплять навіть у Японії — країні найсучасніших технологій. Я спробувала. Тепер нізащо не проміняю "Чудо" на звичайну подушку з пера.

Третину життя люди проводять у ліжку. При цьому не знають, що в подушках із пір"я живе ціла екосистема небезпечних для здоров"я комах та грибків. Найбільшу загрозу становлять мікроскопічні кліщі сапрофіти, які живляться омертвілими лусочками нашої шкіри та грибками. Допустима кількість сапрофітів у подушці — 100 кліщів на 1 г наповнювача. Коли їх більше, в людини може виникнути алергія та навіть астма.

У Німеччині й Швейцарії вже давно заборонили використовувати постіль із пуху та пера в готелях і лікарнях. Однак учені з університету Манчестера стверджують, що синтетичні подушки не менш небезпечні. У них живе понад 16 різних видів грибка, які можуть спровокувати алергію.

— Із подушкою "Чудо" я не боюся ні грибків, ні сапрофітів. У гречаному лушпинні вони не заведуться ніколи, — запевняє Ковальчук. — Прокинувшись, я почуваюся бадьорою, сповненою сил та енергії. "Чудо" має ортопедичний розмір — 40 на 60 сантиметрів. Вона прохолодна влітку і тепла взимку.

Жінка підрахувала, що подушка"Чудо" економічніша за звичайну.

— За подушку з пір"я розміром 50 на 70 сантиметрів треба віддати близько 70 гривень. Плюс наволочка 15 гривень і ще щорічна чистка — мінімум 16 гривень. За п"ять років, а більше її використовувати не можна, така подушка обходиться у 149 гривень.  Пухова — взагалі у 300. "Чудо" коштує 118 грн. При цьому термін гарантії — 10 років. Виробники запевняють, що подушка "Чудо":

* знімає головний біль, болі в шиї, плечах та спині;

* нормалізує тиск;

* здійснює мікромасаж шкіри обличчя й шиї;

* усуває зморшки та надає шкірі обличчя здорового вигляду;

* підтримує хребет у комфортному положенні;

* допомагає позбутися хропіння (50% людей) та забезпечує здорове дихання носом.

За одну подушку з урахуванням доставки ви заплатите 148 грн, за дві — 236. При замовленні чотирьох подушок отримаєте знижку 140 грн. Термін доставки вісім днів.

Замовити подушки "Чудо" можна за телефонами: (095) 131 39 13, (068) 175 63 98, (050) 983 07 18 та (0692) 94 65 54. Оплата товару — при отриманні на пошті.

Адреса: 99038, Севастополь, ПОР 42/Д, магазин "Чудо".

Зараз ви читаєте новину «Подушка "Чудо" стабілізує тиск». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі