четвер, 31 січня 2008 18:28

Почніть ранок з контрастного душу

1–2 — Можуть бути закладені вуха через різку зміну атмосферного тиску. Турбуватиме сухий кашель. Для виведення мокроти з дихальних шляхів робіть інгаляції.

3–5 — Посильте догляд за зубами та яснами. Не варто йти до стоматолога. Пломби погано триматимуться. Не можна видаляти родимки та інші нарости на тілі. Відкладіть відвідання сауни.

6–7 — Напередодні та у день сонячного затемнення бажано перейти на полегшене харчування. Уникайте стресових ситуацій. Не розпочинайте нового курсу лікування. Пийте чисту воду, відмовтеся від алкоголю.

8–9 — З"являться ознаки авітамінозу. Відчуватиметься загальна слабкість, можливі запаморочення. Погіршиться стан хворих на гіпотонію. Харчуйтеся повноцінно, розпочніть приймати вітаміни та мінерали.

10–11 — Траплятимуться напади головного болю. Особливого догляду потребуватиме чутлива шкіра обличчя. Але глибокого очищення робити не можна, бо травмування шкіри може викликати нагноєння.

12–14 — Не переохолоджуйте горло. Від надмірного напруження голосових зв"язок можете втратити голос. Загострюються хвороби ендокринної системи. Будьте обережними з прийомом гормональних препаратів.

15–16 — Нагадають про себе колишні травми суглобів і зв"язок. Можуть з"являтися запалення і набряки, судоми. Відмовтеся від приправ, що подразнюють слизову шлунку. Прогресуватимуть виразкові процеси.

17–18 — Уваги потребує кишково-шлункова система. Не експериментуйте з новими дієтами чи екзотичними стравами. Вдалим буде візит до стоматолога.

19–20 — Стрімко збільшуватиметься кількість серцево-судинних захворювань. Хворим на гіпертонію слід стежити за артеріальним тиском. Поранення кровоточитимуть. Зменшуйте фізичні та емоційні навантаження.

21–22 — Перед світанком 21.02 відбудеться місячне затемнення. Період загострення хронічних хвороб. Може непокоїти безсоння. У ці дні варто обмежувати себе в їжі. Відмовтеся від алкоголю. Утримайтеся від сексу. Не слід розпочинати нового курсу лікування, робити операції.

23–25 — Виникатимуть ускладнення у роботі периферичної нервової системи. Можливе оніміння ділянок тіла, загостриться радикуліт. Займіться вправами для суглобів. Корисним буде плавання.

26–27 — Поставтеся уважно до роботи видільної системи. Дискомфорт викликатиме утруднене сечовиділення. Потурбуйтеся про здоровий раціон харчування. Відвідайте сауну.

28–29 — Підвищується ламкість судин. Частіше виникатимуть синці на тілі. Швидко втомляться ноги. Погіршується мозкове кровопостачання. Почніть ранок із контрастного душу. Пийте тонізуючі напої. Більше перебувайте на свіжому повітрі.

Зараз ви читаєте новину «Почніть ранок з контрастного душу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі