понеділок, 28 вересня 2020 05:36

Після ортоплазми перестають турбувати суглоби

Автор: ФОТО НАДАНЕ КЛІНІКОЮ ОРТОМЕД ПРОСПЕРІТАС
  Пацієнти відчувають позитивний результат уже після першого сеансу ортоплазми
Пацієнти відчувають позитивний результат уже після першого сеансу ортоплазми

— Шалений сучасний темп життя майже не залишає часу належно стежити за своїм здоров'ям. Тому від проблем опорно-рухового апарату страждають не тільки літні люди, а й молодь. Проте якщо вчасно звернутися до прогресивної медицини, захворювання можна вилікувати за кілька днів. При артрозах, артритах, подагрі, остеохондрозі, переломах і міжхребцевих грижах ефективно допомагає процедура ортоплазми, — говорить Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Ортоплазма — це новий перспективний метод лікування пацієнтів із патологією опорно-рухового апарату. Курс складається із трьох-п'яти ін'єкцій, його можна проводити з 16 років. Уколи призначають із проміжками у три-десять днів. Ефект від лікування діє 8–10 місяців. При складних формах захворювання курс треба повторювати.

— Під час процедури з венозної крові хворого виділяємо плазму, збагачену тромбоцитами. Саме вони містять фактори росту — сприяють природному відновленню м'язів, зв'язок, хрящів і кісток. Під контролем ультразвукового апарата вводимо цю плазму в суглоб. Уже після першого уколу організм починає відновлювати сам себе. Після трьох-п'яти ін'єкцій виникає тривалий лікувальний ефект. У зоні ураження розростаються судини, покращується кровообіг і кисневий обмін. Збільшується амплітуда рухів, зникають набряки, минає біль. Кількість введеної плазми і місця ін'єкцій лікар визначає індивідуально.

Ортоплазма повністю безпечна, не спричиняє алергій і побічних реакцій, бо не передбачає використання медикаментів. Процедура може застосовуватися окремо або в поєднанні з ортопедичною терапією. В обох випадках пацієнти відчувають позитивний результат уже після першого сеансу.

Також у центрі проводять ультразвукову діагностику суглобів, судин, м'яких тканин, внутрішніх органів, загальноклінічні аналізи, лікувальний масаж, фізпроцедури.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а. Тел.: 0(532) 58 03 08,

0(66) 513 95 86, 0(67) 186 55 70

Із послугами медзакладу ­можна ознайомитися:

www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Після ортоплазми перестають турбувати суглоби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі