четвер, 31 травня 2007 17:47

Підживіть корені волосся мінеральними масками

1–2 — бережіться прямих сонячних променів. В обід відпочивайте у приміщенні. Гірше почуваються люди з хворим серцем. Важко проходять критичні дні у жінок.

3–4 — не слід іти до стоматолога. Видаляти родимки, бородавки та робити косметичні операції теж небезпечно. Організм потребує вологи: пийте чисту воду і не пересолюйте їжу.

5–6 — почніть лікування очей. Добрий ефект дадуть процедури з виведення шлаків з організму. Слідкуйте за хребтом, не перевантажуйте.

7–8 — можна починати загартування, зміцнення імунітету. Бережіть горло. Хвилювання впливає на роботу серця. Можливе запаморочення в гіпотоніків.

9–10 — хірургічні операції пройдуть вдало, без ускладнень. Сприятливий час для занять фізкультурою. Уникайте сонця. Непокоїтиме головний біль.

11–13 — не відвідуйте перукарні і не робіть манікюру. Ускладнюється обмін речовин, тому більше рухайтеся. Можна сісти на дієту для схуднення.

14–15 — менше їжте калорійних страв. Є ризик захворіти на інфекційні хвороби. Перевіряйте харчі перед вживанням. Не розпочинайте нового лікування таблетками.

16–17 — уваги потребує ендокринна система, зокрема щитовидна залоза. Не приймайте гарячої ванни. Можуть з"явитися запальні процеси в організмі. Стережіться травмування, бо поранення погано загоюватимуться.

18–19 — відвідайте перукарню та фітнес-центр. Обережно поводьтеся з агресивними хімічними речовинами — може бути алергія.

20–21 — загострюються хвороби печінки і жовчного міхура. Відмовтеся від алкоголю, копченого і гострого. Розпочніть очищення кишково-шлункової системи.

22–24 — прослідкуйте за нирками і сечовим міхуром. Активізуйте виведення рідини з організму. Шкіра обличчя і рук потребуватиме зволоження та очищення.

25–26 — можуть турбувати хвороби статевих органів. Не слід оперувати нарости й пухлини.

27–29 — добрий час для відпочинку на природі, загартування, зміцнення організму. Розпочніть заняття гімнастикою для гнучкості суглобів. Підживлюйте корені волосся мінеральними масками.

30 — харчуйтесь збалансовано. Їжте більше овочів та фруктів, нежирне м"ясо. Здобу та молочні страви виключте з раціону. Бережіть очі від перевантаження.

Зараз ви читаєте новину «Підживіть корені волосся мінеральними масками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі