четвер, 26 листопада 2020 05:01

Пантомакс відновлює потенцію

В активний сезон вірусів потрібно максимально зміцнювати імунітет. Регулярне статеве життя допомагає організму бути в тонусі. Два статеві акти на тиждень позитивно впливають на імунну систему.

— У цей час чоловікам радимо вживати пантомакс. Засіб нормалізує роботу судин і підвищує ерекцію, посилює сексуальне бажання. М'яко усуває запальні процеси передміхурової залози. Допомагає в боротьбі із простатитом, оздоровлює організм, — говорить Олексій Кравченко, столичний фітотерапевт.

Пантомакс виготовлений на основі цілющих трав. До його складу входять женьшень, червоний корінь, кедровий і мускатний горіхи, чорний тмин і прополіс. Натуральні складники швидко проникають у кров, починають діяти за пів години. Курс триває 30 днів. У запущених випадках — два-три місяці. Потрібно приймати по драже тричі на тиждень.

— Систематичне вживання засобу вирішує проблему передчасного сім'явиверження. Збільшує тривалість статевого акту, посилює оргазм. Чоловіки за 50 років відзначають, що пантомакс подарував їм другу молодість.

Засіб не викликає звикання, не має побічних дій. Рекомендований чоловікам від 18 до 85 років.

Консультація безкоштовна.

Звертайтеся за тел.: 0(96) 180 31 54

Надсилаємо по всій Україні "Новою поштою" та Укрпоштою.

Не є лікарським засобом.

Звіт-протокол Державної установи "Інститут громадського здоров'я ім. Олександра Марзєєва" НАМН України №8/2269 від 29.08.2019

Зараз ви читаєте новину «Пантомакс відновлює потенцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі