понеділок, 02 грудня 2019 05:25

Ортоплазма позбавить болю у хребті та суглобах

Автор: ФОТО НАДАНЕ КЛІНІКОЮ ОРТОМЕД ПРОСПЕРІТАС
  Організм починає відновлюватися після першого уколу ортоплазми. Після трьох-п’яти ін’єкцій виникає тривалий лікувальний ефект
Організм починає відновлюватися після першого уколу ортоплазми. Після трьох-п’яти ін’єкцій виникає тривалий лікувальний ефект

Патології опорно-рухового апарату лікують новим сучасним методом — ортоплазмою. Вона ефективно допоможе при артрозах, артритах і подагрі. Помічна при остеохондрозі, переломах і міжхребцевих грижах. Її призначають для лікування періартритів, повільному зрощенні кісток після переломів, ушкодженнях зв'язок і м'язів.

— Навіть коли ми мало рухаємося, постійно навантажуємо суглоби і хребет. Біль при хворобах опорно-рухового апарату не варто терпіти. Ортоплазма — чудовий вихід. Ми переконалися на власному досвіді з пацієнтами, — говорить Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Під час ортоплазми з венозної крові хворого виділяють збагачену тромбоцитами плазму. Під контролем ультразвукового апарата вводять її у суглоб.

— Після першого уколу організм починає відновлювати себе. Після трьох-п'яти ін'єкцій виникає тривалий лікувальний ефект. У зоні ураження розростаються судини, покращується кровообіг і кисневий обмін. Збільшується амплітуда рухів, минає біль, — додає лікар.

Курс складається із трьох-­п'яти ін'єкцій. Метод дозво­лений із 16 років. Ін'єкції призначають із проміжками три-десять днів. Ефект від лікування триває до десяти місяців. При складних формах захворювання курс потрібно повторювати.

При ортоплазмі не використовують медикаментів, тому не виникає алергій та побічних реакцій.

У клініці "Ортомед Просперітас" також приймає невропатолог. По допомогу звертаються хворі з остеохондрозом, судинними захворюваннями головного мозку, запамороченням, головним болем і хворобою Паркінсона. В кабінеті ортопеда-травматолога пропонують лікування деформуючих остеоартрозів колінних і кульшових суглобів.

У центрі працюють лікарі вищої категорії з великим досвідом роботи. Проводять ультра­звукову діагностику суглобів, судин, м'яких тканин, внутрішніх органів, загальноклінічні аналізи, лікувальний масаж і фізпроцедури.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а.

Тел.: 0(532) 58 03 08, 0(66) 285 25 48,

0(67) 186 55 70.

Із послугами медзакладу можна ознайомитися на сайті: www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Ортоплазма позбавить болю у хребті та суглобах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі