понеділок, 14 січня 2008 14:13

Новосанжарська мінералка лікуватиме виразки

Лікувальну мінеральну воду у пластиковій пляшці "Новосанжарська" з березня планує випускати медичний центр Міністерства внутрішніх справ у райцентрі Нові Санжари. Її питимуть хворі на хронічні гастрити, панкреатити, коліти, виразкові хвороби шлунка, цукровий діабет.

— Шукаємо інвесторів. 180 тисяч гривень уже заплатили за ліцензію на експлуатацію родовища мінеральної води. А через місяць сподіваємося отримати дозвіл на лікування нею, — ділиться планами начальник медичного центру Олександр Блінов, 48 років. — Потім запустимо цех із розливу води у пляшки. Його відкриття обійдеться в мільйон гривень. Приміщення вже підготували.

— Найбільша перепона — оформлення відповідних документів, — каже заступник начальника Михайло Бурковський. — Наша вода пройшла всі необхідні тестування та випробування. Та доки Верховна Рада не затвердить новий порядок ліцензування, випускати її не зможемо.

Де продаватимуть воду й за скільки, ще не вирішили.

Медичний центр для військовослужбовців та правоохоронців "Нові Санжари" спеціалізується на лікуванні органів травлення, нервової системи та системи кровообігу.

Зараз ви читаєте новину «Новосанжарська мінералка лікуватиме виразки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі