понеділок, 01 липня 2013 00:30

"Немає форм раку, що не піддаються лікуванню"

Три роки тому Віктор Гаврилович, 52 роки, із Білорусі звернувся до столичного центру фунготерапії, біорегуляції та аюрведи з діагнозом рак кишки четвертої стадії з метастазами у печінку та легені. Після операції мав виведену трубку із живота. Пройшов шість курсів хіміотерапії.

Лікарі центру підібрали йому натуропатичне лікування. Приймав препарати із грибів веселка, агарік, рейші, трутовик, кордіцепс, дощовик. Також фітопрепарати Аюрведи, антипаразитарні та пептидні комплекси, німецькі гомеопатичні препарати "Хель". За три курси лікування чоловікові прибрали трубку. Повторював їх раз на три-шість місяців. За два роки повернувся до нормального життя, ходить на роботу. Почувається добре.

— Грибами лікують і ракові, й доброякісні пухлини, — розповідає керівник Київського центру фунготерапії, біорегуляції та аюрведи Сергій Ходун. — Коли зрізаєш гриб, то поряд виростає десяток інших. Так само ракові клітини схожі за природою. Розносяться по всьому організму й дають метастази. Цілющі гриби містять полісахариди, які не дають онкології розвиватися. В одних ці властивості слабші, в інших — сильніші. Є такі, з яких світові фармацевтичні корпорації роблять ліки від раку.

Ці полісахариди — бета-глюкани — містяться лише в грибах, зауважує фунготерапевт. Активізують імунітет, створюють захист від ракових клітин, вірусів, бактерій, грибків, паразитів і канцерогенів.

— Люди лікуються грибами понад дві тисячі років. Зараз їх використовують онкологи Японії, Сингапуру, Китаю та Америки. Там поряд із хірургією, опроміненням і хіміотерапією, офіційно впровадили методику лікування грибами.

Це екологічно чистий і перевірений засіб. Допомагає на всіх стадіях раку.

Гриби в медицині використовують лише у вигляді витяжок-екстрактів. Препарати не містять хітину — оболонки клітин, що не засвоюється.

— Екстракт швидко надходить у кров і одразу діє. Починають розсмоктуватися навіть задавнені пухлини. Раніше лікували дрібно змеленим грибним борошном. Воно не мало такого ефекту.

Призначають щонайменше два грибні препарати з різною дією. Кожен приймають не довше трьох місяців, щоб не було звикання.

— Для гарантованого результату слід збільшувати дози екстрактів. Немає форм раку, що не піддаються лікуванню. Болі зменшуються, бо пухлина поступово всихає і менше тисне на сусідні тканини.

Екстракти розчиняють у півсклянці води й випивають.

— Ці препарати також очищують організм і виводять токсини. Добре поєднуються з будь-якими травами і ліками. Їх можна приймати при гіпертонії та діабеті.

35-річний ріелтор Сергій Кравчук приймає екстракти лікувальних грибів рейші, шиїтаке й майтаке, бо має рак печінки.

— Більшість часу проводжу на роботі. Багато стресів і мало відпочинку. Певно, через те й захворів. Звернувся в лікарню, коли відчув біль у животі й нудоту. У печінці знайшли велику пухлину. Від усіх тих нервів розболілося серце. Лікарі сказали, що оперувати небезпечно, бо пухлина дуже велика — 10 на 16 см. Провели три курси хіміотерапії. Рак майже не зменшився, але я сильно заслаб. Покинув роботу, не виходив із дому. Живіт болів страшенно. Один з моїх онкологів стажувався в Китаї. Порадив поєднувати хімію з грибами. Склали схему прийому. Я став бадьорим, почав висипатися. Після двох місяців на грибах обстежився і побачив, що пухлина всохла вдвічі. Ще за рік стала розміром із запальничку і вже не загрожує життю. Лікарі назвали це чудом.

Хіміотерапія та опромінення уражають здорові органи і тканини, знищують імунітет. Хворих на рак стає дедалі більше, каже Сергій Ходун. Ті, хто має четверту стадію раку, рідко виживають, бо стандартні методи слабо допомагають у запущених випадках.

— Учені довели: коли до хіміотерапії додають грибні екстракти, онкохворі живуть удвічі довше. Дія обох видів лікування не перетинається. Кожен засіб виконує свою функцію. Гриби захищають кишківник і печінку від ушкодження хімією. Швидше відновлюється кров після процедур. Немає болісної блювоти, нудоти, проносу, депресії після хімії. Менше випадає волосся. Що раніше почати прийом грибів, то вищий ефект. Людина має більше сил і кращий настрій.

Сергій Ходун радить поєднувати гриби з хіміотерапією й опроміненням. Завчасно пропити курс кількох препаратів перед запланованою операцією.

— Вони роблять ракові клітини чутливішими до радіації і захищають здорові тканини від променевої хвороби. Набряк навколо опроміненої пухлини тримається вдвічі менше. Операції здебільшого проходять без ускладнень: рана не нагноюється, знижується ризик нових метастазів.

— Рік тому помітив, що стало важче дихати, — розповідає киянин 58-річний Антон Гець. — Почав сильно кашляти й звернувся в лікарню. Там зробили рентген і діагностували рак на пізній стадії. В операції відмовили, призначили лише хіміотерапію. Мені ставало все гірше. Коли перестав приходити до тями, лікарі сказали дітям, що мені нічого не поможе, бо пухлина агресивна й велика. У вересні син повів мене до лікаря-фунготерапевта. Той прописав екстракт гриба рейші. Почав його пити, але ефекту не було. Тоді лікар порадив додати ще один гриб — мейтаке. За тиждень зменшився кашель і мокрота, повернувся апетит. Зникли набряки на ногах і рідина в легенях, перестало пекти в грудях. Зміг пройти ще один курс хіміотерапії. Томографія показала, що пухлина зменшилася. Три роки добре почуваюся. Онкологи кажуть, за деякий час можна буде зробити операцію.

На стадії реабілітації після операції чи курсу лікування раку радять активно вживати грибні препарати. Засоби природного походження екологічно безпечні й не мають побічних ефектів. Онкохворі легше переносять їх. Це підвищує шанси на повне одужання.

— Існує багато методів комплексної біотерапії раку й передраку. Вони найефективніші проти повернення онкології. Це лікування грибами, пептидами. Розробляють нові вакцини. На етапі реабілітації це основне лікування. Організм відновлюється, стає витривалішим. У поєднанні зі стандартними методами це дозволяє ослабити чи повністю усунути прояви хвороби. Усі цілющі гриби блокують розростання метастазів. Коли ті відриваються від пухлини, не можуть вижити у крові та лімфі й прикріпитися на новому місці, — додає лікар.

Одночасно радить почистити організм від шлаків, оздоровити жовчний, підшлункову.

— Слід пролікувати хворі ніс і горло, карієс, бронхи та статеві органи. Також вчасно зупиняти передракові стани — міому матки, кісти яєчників, ендометріоз, лейкоплакію, ерозії шийки матки, мастопатію та поліпи. Не допускайте грипу чи інших інфекцій. Раджу середземноморську дієту з великою кількістю морепродуктів. Відмовтеся від свинини та баранини, ковбас, сардельок, сосисок.

75-річний Валерій Баран зі столиці щодня приймає комплекс із семи грибів. Має четверту стадію раку простати.

— Лікарі виявили рак, коли вже пустив метастази, — каже його донька Галина. — Лікарі зробили операцію — вирізали пухлину. Не опромінювали, бо міг не витримати. Призначили гормони на два місяці. Але сказали, що за рік хвороба стане некерованою. У травні минулого року звернувся до фунготерапевта. Під його наглядом п'є біодобавки траметеса і шиїтаке. Так лікується вже рік і місяць. Нічого не болить, сам порається по господарству, доглядає корову.

Купуючи екстракти з лікарських грибів у Центрі фунготерапії, пацієнти отримують безкоштовну консультацію.

— Наші лікарі підберуть сильну схему лікування, точні дозування, час і тривалість прийому. Порадять, яких продуктів необхідно уникати.

1 мільйон онкохворих живе в Україні, яким у різні роки діагностували рак. Смертність серед них найбільша у світі.

Зараз ви читаєте новину «"Немає форм раку, що не піддаються лікуванню"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі