Ексклюзиви
четвер, 12 червня 2008 18:57

Наталія Бойчук лікує безпліддя теплом рук

Автор: фото: Вікторія ЦИМБАЛІСТА
  Наталія Бойчук із Тарасівки Тлумацького району Івано-Франківщини уперше вилікувала у 4 роки
Наталія Бойчук із Тарасівки Тлумацького району Івано-Франківщини уперше вилікувала у 4 роки

До 70-річної Наталії Бойчук із села Тарасівка Тлумацького району на Івано-Франківщині, приїжджають лікуватися багато людей із Західної України. Дар зцілення жінка отримала в 4 роки. Тоді доторкнулася до попеченого обличчя сестри й пухирі на ранок загоїлися.

— Мені деколи сниться, як маю лікувати хворого, а деколи я це просто розумію, — розповідає Наталія Бойчук. — До безплідних жінок просто торкаюся руками, ставлю на живіт і так 10 хвилин тримаю. Сама не чую нічого, а пацієнтки кажуть, що їм тепло.

32-річна Аліна Ковчик із Івано-Франківська не могла завагітніти 10 років поспіль. Лікарі говорили, що вона безплідна, бо в підлітковому віці не лікувала запалення яєчників.

— Спочатку в мені причину шукали, потім до чоловіка перейшли, — розповідає Аліна. — Нас так заплутали, що ми й самі не могли розібратися, хто з нас винен. Направляли на дорогі курорти, лікували грязями, робили хірургічне втручання.

Про Наталію Бойчук із Тарасівки почула під кабінетом гінеколога в обласному центрі. Поїхала, не вагаючись.

— Мені вже й втрачати не було чого. Дивилися різні спеціалісти, то чому не показати себе якійсь бабці, — продовжує Ковчик. — Наталія Бойчук мене зустріла неприязно. Кажу, не маємо дітей, а вона мені: "У мене їх також немає, я дітей не продаю." Ще трохи побуркотіла, а потім до хати запросила.

Для початку Наталія Бойчук злила жінці віск — дізналася причину хвороби. Потім посадила навпроти та приклала до Аліни руку.

— Мені було так тепло і добре, що не хотілося вставати, — додає жінка. — Через два місяці я завагітніла.

Бойчук виліковує руками лише жінок. Говорить, якщо лікуватиме неплідних чоловіків, то  вони "сильно гулятимуть".

У неї ніколи не було дітей

— Років п"ять тому прийшов чоловік, аж чорний від горя. Каже, що в нього мала дитина хвора на кір, посиніла й майже не дихає, — розповідає Бойчук. — Плакав: "Певно, доки до вас дойшов, то мій син уже помер". Я попросила його принести. Взяла на руки то восьмимісячне маля і помолилася. Хлопчик трохи порожевішав. Через тиждень зустріла того тата в Тлумачі. А він говорить, що дитині все відпустило, пройшла температура, вона почала їсти і спокійно спати.

Наталія Іванівна дар лікувати людей перейняла від діда.

— Він міг усі хвороби лікувати. Хто до нього приходив, ішов тільки здоровим. Мені так не все піддається, — додає. — Не можу вилікувати рак. А деколи навіть кашлю не можу, то ще й від людини залежить. Були випадки, коли виліковувала глухоту і сліпоту.

Жінка зараджує тим, у кого проблеми серця й судин, остеохондроз, патології печінки та нирок.

У Тарасівці живе сама. Поховала двох чоловіків. Померли й сестра з матір"ю.

— Уже майже ніякої родини не залишилося, є лише племінники, — бідкається. — Із кожним роком все тяжче приймати людей. Сама немічна. Всі гріхи людей, яких лікую, напевне, йдуть на мене. Тому їм помагаю, а собі не можу.

Наталія Бойчук щонеділі ходить до сільської церкви.

— Я грошей не беру, але люди деколи все одно по 10–20 гривень дадуть. Не можу нічого за них собі купити. Воно ж слабе, немічне, може, останнє мені несе. Офірую гроші на церкву.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Бойчук лікує безпліддя теплом рук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути