понеділок, 03 березня 2008 14:13

Найлегше розгладити зморшки біля очей та на лобі

Автор: фото: Вікторія ЦИМБАЛІСТА
  52-річна Вікторія Андрушенко з Івано-Франківська проходить антивікову програму у приватній клініці ”Арніка”. Лікар-косметолог Мар’яна Гуцуляк за допомогою мезотерапії розгладжує жінці зморшки на обличчі. Процедура триває 30 хвилин
52-річна Вікторія Андрушенко з Івано-Франківська проходить антивікову програму у приватній клініці ”Арніка”. Лікар-косметолог Мар’яна Гуцуляк за допомогою мезотерапії розгладжує жінці зморшки на обличчі. Процедура триває 30 хвилин

У 27-річної Галини Дорощук із Івано-Франківська після народження дитини стегна і живіт вкрилися розтяжками.

— Живіт був схожий на рожеву сітку, весь у розтяжках. Купувала дорогі креми, бабця мені якийсь чай варила, але нічого не помагало. За час вагітності ще й набрала 20 кілограмів. Стегна вкривалися целюлітом. Народила зимою, а літом було встидно роздітися.

Галина почула про мезотерапію — метод, який дозволяє позбавитися целюліту, розтяжок та зморшок на обличчі за допомогою мікроін"єкцій. Жінка вирішила спробувати.

Ін"єкції роблять голками завдовжки 12 мм. Ліки привозять із Франції. Ампули на 6 мл вистачає на дві процедури, коштує від 500 грн. Щоб позбутися целюліту, треба пройти 10 сеансів, а для розгладження зморшок — від трьох до восьми. Це болюча процедура. Анестезії не роблять, бо різні препарати можуть бути несумісні.

— Найчастіше до нас приходять позбутися зморшок та підтягнути шкіру обличчя, — розповідає лікар-косметолог Мар"яна Гуцуляк, 29 років, з івано-франківської приватної клініки "Арніка". Там цей метод застосовують другий рік поспіль. — Найлегше їх розгладити біля очей і на чолі. Майже не піддаються мезотерапії зморшки навколо рота і носа. Вони глибокі. Маленьких уколів на обличчі треба зробити щонайменше 300. Колемо вздовж лінії зморшки, утворюються такі коралики. Упродовж 30 хвилин шкіра розгладжується. Ефект стає помітний на другий, третій тиждень відвідування косметолога.

Після десяти процедур для зменшення розтяжок і стільки ж від целюліту в Галини Дорощук проблеми зникли. Нині жінка час од часу сідає на овочеву дієту і щоранку робить зарядку.

Позбутися розтяжок можна лише на початкових стадіях, коли вони рожевуватого кольору. Тоді судини не повністю розірвані, їх можна відновити ліками.

Зараз ви читаєте новину «Найлегше розгладити зморшки біля очей та на лобі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі