неділя, 22 липня 2012 05:15

На розвиток мозку впливають щеплення

— Коли дитині мають зробити щеплення, їй міряють температуру й перевіряють загальний стан. Але не діагностують роботу судин і внутрішніх органів, кровопостачання мозку та чи є в ньому набряк. А від цих показників залежить, чи готова дитина до щеплення й які будуть його наслідки, — каже Уляна Лущик, автор інноваційних методик однойменної столичної клініки.

Мозку бракує живлення через погану роботу судин. Він не може виконувати всі функції. Загальмовується розумовий та загальний розвиток дитини. Над відновленням повноцінної діяльності мозку в клініці Уляни Лущик працює команда лікарів. Вони вивчають роботу організму за багатьма параметрами та шукають причину вад.

— Це серйозна діагностика. Насправді мало хто в країні це робить. У звичайній лікарні не завжди достатньо апаратури, а в лікарів — знань, щоб усе перевірити й дати комплексну оцінку розвитку. Були випадки, коли ми діагностували дитину й на півтора-два роки відстрочували вакцинацію, доки не розвивали мозок до готовності пережити щеплення без серйозних ускладнень.

Клініка Уляни Лущик — клініка здорових судин.

УЗД судин, лікування вегето-судинної дистонії, синдрому хронічної втоми, аутизму, епілепсії, ДЦП, розсіяного склерозу, інсультів та інших психоневрологічних і серцево-судинних захворювань. Тел.: (044) 467 63 89,

(095) 068 30 74.

www.inno-health.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «На розвиток мозку впливають щеплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі