четвер, 03 січня 2008 17:17

Медичний гороскоп на січень

4 — Улаштуйте розвантажувальні дні. Шлаки повільно виводитимуться з організму. Можливі симптоми отруєння. Прискорюється процес утворення каменів у сечогінних шляхах.

5–6 — Стережіться вуличних тварин. Не дратуйте кішок і собак. Вони можуть завдати серйозних поранень. Добре обробляйте поверхню рани чи порізу. У лежачих хворих можливе підвищення температури.

7–9 — Зменшуйте інтенсивність тренувань — підвищується ламкість кісток. Життєвий тонус помітно знижується. Не позбавляйте себе повноцінного відпочинку.

10–11 — Погіршується рухливість кінцівок. Частіше турбуватимуть судоми. Гарний період для початку занять із відновлення гнучкості суглобів. Нервова система потребує уваги — уникайте стресів. Корисно прийняти перед сном теплу ванну.

12–13 — Не змінюйте звичного раціону харчування. Відмовтеся від фарбування волосся та нового курсу лікування — можуть бути алергія, висипання на шкірі.

14–15 — Турбуватиме головний біль. Мозок відчуватиме кисневе голодування. Можливі запаморочення. Не допускайте травмування голови. Слушний період для  лікування органів видільної системи. Між їжею пийте чисту воду.

16–17 — Загострюються легеневі хвороби. Займіться повноцінним лікуванням застуди, сухого кашлю. Добре зігрівайтеся після перебування на холоді. Не бажані  операції на горлі. Відвідайте перукарню: нова стрижка виглядатиме чудово.

18–19 — Більше бувайте на свіжому повітрі. Стережіться грипу. Заняття спортом краще відмінити — є ризик травмування. Не носіть важкого.

20–22 — Подбайте про правильне харчування. Займіться лікуванням сколіозу —  спіть на зручному ліжку. Лікування та протезування зубів пройде вдало. Але підвищується кровоточивість ясен.

23–24 — Організм чутливо реагуватиме на зміну атмосферного тиску. Хворим на стенокардію варто слідкувати за самопочуттям. Не вживайте тонізуючих препаратів і напоїв. Під час роботи за комп"ютером швидко втомлюватимуться очі. Частіше робіть перерви.

25–26 — Проведіть очищення кишечнику. Корисні лікувальні клізми. Розпочніть курс масажу. Можна видаляти мозолі.

27–28 — Приділіть увагу шкірі обличчя. Видалення вугрів довірте косметологу. Завітайте до лазні чи сауни. Слідкуйте за зволоженням шкіри рук. Погіршиться стан урологічних хворих.

29–31 — Стережіться захворювань, що передаються статевим шляхом. Користуйтеся протизаплідними засобами. Не робіть абортів і операцій на статевих органах. Відмовтеся від уживання горілчаних напоїв. Можливі отруєння.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на січень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі